Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar (országi) médiában...

A magyar (országi) médiában kik NEM zsidók?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 12:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
28%

"Wikipédiáról még Sztálinról sem derülne ki, hogy zsidó volt... Viszont nem sok goj van azon az oldalon, ahol Süveges. Például mikor Vonával beszélgetett többször is, akkor is elfogult volt."

Ja, zsidók gyakran járnak katolikus egyetemre. És készítenek keresztény műsorokat. Az meg költői túlzás, hogy Sztálin zsidó volt, általában az elfogult antiszemiták szokták így emlegetni. Volt benne valami szegről végről zsidó vér, de ugyebár az a zsidó, akinek az anyja zsidó.

Ja és persze, aki Vonának nem nyal, az mind zsidó.

2010. szept. 14. 22:57
 32/39 anonim válasza:
83%
Hehe! Rendkívül jó kérdés. Bazi nehéz ilyet találni. Talán amelyik cigány, az nem zsidó. De amelyik se nem cigány, se nem zsidó, az legalábbis meleg.
2010. szept. 17. 13:57
 33/39 anonim ***** válasza:
91%

Mi a különbség a lengyel és a magyar média között?

A lengyel médiában fele részt lengyelek, fele részt zsidók vannak.

A magyar médiában nincsenek lengyelek.... =)

2010. szept. 17. 17:20
 34/39 anonim ***** válasza:

Gondolom a kerdezo sem unatkozik ha ilyen kerdeseket tesz fel :)

En azt se tudom ki zsido de nem is erdekel vagy szimaptikus vagy ellenszenves valaki es ez nem szarmazastol vagy vallastol fugg legalabbis nalam!

2010. szept. 17. 17:46
 35/39 anonim ***** válasza:
20%
a kérdező zsidó!
2010. szept. 17. 18:17
 36/39 anonim ***** válasza:
Józska Bátyám ő sem zsidó.
2010. szept. 18. 14:08
 37/39 anonim ***** válasza:

"Ja, zsidók gyakran járnak katolikus egyetemre"

Ha már itt tartunk igen, túlságosan is gyakran. Tudom, a jogi diplomámat egy Katolikus Egyetemen szereztem. Sokkal több zsidó volt, mint azt egy átlag ember elsőre gondolná. 1996 és 1998 között egy zsidó volt dékán, majd 1998-tól 2003-ig a rektori tisztséget is ugyanaz a zsidó töltötte be. És akkor a diákokról még nem is beszéltem. Annyira katolikus a katolikus egyetem, hogy az előadóban nem lehetett kitenni a keresztet a tábla fölé, mert zavarta egyesek érzékenységét...

2010. nov. 15. 18:08
 38/39 anonim ***** válasza:
aki azt írta h stohl nem az az egy vadbarom már bocs!ő hogyne lenne az?de még mennyire az.és ha már itt járunk aki a nemzetiben van mindenki az.de hogy ki nem az(kérdezőnek mondom)az bizony nehéz kérdés
2011. dec. 8. 09:50
 39/39 anonim válasza:

Ha megnézzük az ATV televíziót, akkor megállapíthatjuk, hogy az egy zsidó klub. Ott MINDENKI zsidó, aki számít.

A magyar nyelvű BLABLÁT MIND zsidók szolgáltatják.

Magyarország zsidó megszállás alatt áll.

Ha itt hagynának bennünket a zsidóink, a médiákban szinte néma csend lenne.

A zsidók kormányoznak.

2019. márc. 20. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!