Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar (országi) médiában...

A magyar (országi) médiában kik NEM zsidók?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 12:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
12%
Süveges is lehet, hogy zsidó a viselkedése alapján.
2010. szept. 13. 18:27
 22/39 anonim ***** válasza:
67%
Ha Magyarország bíboros hercegprímása zsidó, akkor II. Erzsébet is.
2010. szept. 13. 20:01
 23/39 bumbi02 ***** válasza:
54%

vona gábor is zsidó, meg morvai krisztina, meg a kuruc info, meg szent istván is már zsidó volt, sőt árpád is..

ennek kb akkora utánajárás, és valóságalapja van, mint azoknak amiket ti mondtok.. vegyétek észre má magatokat hogy képesek vagytok egyből azt lezsidózni akivel nem szimpatizáltok.. pedig nem attól lesz zsidó vki..

2010. szept. 13. 20:06
 24/39 anonim ***** válasza:

"Süveges is lehet, hogy zsidó a viselkedése alapján."

Ha ez lenne, akkor nem írtam volna.

[link]

2010. szept. 13. 20:28
 25/39 anonim ***** válasza:
40%
Wikipédiáról még Sztálinról sem derülne ki, hogy zsidó volt... Viszont nem sok goj van azon az oldalon, ahol Süveges. Például mikor Vonával beszélgetett többször is, akkor is elfogult volt.
2010. szept. 13. 21:40
 26/39 anonim ***** válasza:
Krizsó Szilvia.
2010. szept. 14. 07:15
 27/39 A kérdező kommentje:

Ha tudtok nekem olyan értelmesebb magyar műsort mondani, amit nem zsidók szerkesztenek vagy vezetnek, akkor lehet, hogy megnézem. Unom már, hogy hányingerem lesz, ha bekapcsolom a tévét.

Amúgy lehet, hogy tényleg jogos volt a kérdésem. Alig érkezett 2-3 válasz, de azok is vita tárgyát képezték.

2010. szept. 14. 16:32
 28/39 anonim ***** válasza:
62%

"Ha tudtok nekem olyan értelmesebb magyar műsort mondani, amit nem zsidók szerkesztenek vagy vezetnek, akkor lehet, hogy megnézem."

Miért, ha zsidók vezetik, hiába értelmes műsor, nem nézed meg?

Egyébként meg meg ment az MTV-n a "Magyarország története". vagy a Filmmúzeumon a Privát rocktörténet.

2010. szept. 14. 17:42
 29/39 anonim ***** válasza:
34%
Ajánlom a Világpanorámát, amúgy tényleg még a jobboldalon is van egy-egy zsidó mindenhol, Csintalan, Vámos György, Bencsik János stb.
2010. szept. 14. 18:55
 30/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazad van, a világpanorámát szoktam nézni az interneten. Ez azért még kevés nekem, hogy bekapcsoljam a tévét. :)
2010. szept. 14. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!