A magyar (országi) médiában kik NEM zsidók?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 12:03
11/39 anonim válasza:
Stohl András szerintem nem zsidó, meg sok jobboldali, Bayer Zsolt, Lovas István, Eperjes Károly...
13/39 anonim válasza:
a Mónika akkora zsidó, mint a ház.
15/39 anonim válasza:
Akkor Kurucinfo is zsidó. Bizonyítsátok be, hogy nem!
16/39 anonim válasza:
nah, ugyan aki itt lát kommentelgetni az tudja, hogy szoktam néha én is "zsidózni" bár nem úgy ahogy a többség, illetve jobbik támogató vagyok (egyenlőre még) stb stb, viszont a hülyeséget nem bírom, számomra az igazság a fontos. így utánajárok a dolgoknak.
a maónika szinte 100, hogy nem zsidó.
egy zsidó nem karácsonyozik.
és ha nagyon keresgélnénk, akkor tuti találnánk olyan képet vagy videót róla vagy írást ahol nem kóser kaját eszik:)
az előfordulhat, hogy vannak zsidó felmenői, de igazából sok mindent nem számít, ha nem gondolkodik "zsidóul". bocs a csúnya megfogalmazásért.
17/39 anonim válasza:
A zsidó az nem csak egy vallás, még Erdő Péter bíborosunk is zsidó, pedig elvileg katolikus, persze csak látszólag. Mónikának tipikus zsidó arca van: nagy szem, nagy száj, sötét tekintet, nagy orr, stb. ez egy típus. Amúgy rajta van a Metapédián, és ott szinte mindenki tényleg zsidó.
18/39 Cirmos kandúr válasza:
a világmédia 90%-a zsidó kézben van, lehet találgatni
19/39 anonim válasza:
Mónika nem egy erdélyből jött cigányk*rva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!