Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szerepelnek a magyar...

Miért szerepelnek a magyar politikusok egyre többet a bulvár médiában?

Figyelt kérdés
Orbán, Mesterházy, Bokros a Frizbiben, Orbán felesége az Aktívnak nyilatkozott, hogy mit csináltak Viktorral... Miért teregetik ki a magánéletüket? Vagy eddig is volt ilyen, csak nekem nem tűnt fel?
2010. ápr. 14. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
mert kampány volt.
2010. ápr. 14. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Hát most a kampány idején valóban előfordulhat több ilyen. Anno Gyurcsányéknál is volt így, én akkor tudtam meg, amikor az egyik nyugdíjas nénike mesélte, hogy azért szavaz Gyurcsányra, mert olyan házias (állítólag sütött valami süteményt a gyerekével a TV-ben). Egyébként általában nem közszereplők a családtagok. Így a kampány ideje alatt meghívják őket, beszélgetnek, szerintem amíg nem viszik túlzásba nincs is ezzel semmi baj. Szívesebben nézem ezt, mint sok marhaságot, ami a TV-ben megy.
2010. ápr. 14. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert választások voltak.
2010. ápr. 14. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nénikének gratulálok, nem gond ha valaki népirt csak süssön főzzön is közben. :D
2010. ápr. 14. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát elhiheted, hogy se köpni se nyelni nem tudtam amikor meghallottam és akkor még utána hozzátette, hogy szégyellheti magát, aki nem az MSZP-re szavaz. Na most kezdtem volna el vele vitatkozni? Teljesen felesleges.
2010. ápr. 14. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
választás öcsém
2010. ápr. 14. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézettség...Most mindenkit ez érdekel.Majd elmúlik.
2010. ápr. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!