Gyerektelenségi adó!? Hallottátok?
Most volt a TV.-ben, nálam kiborította a bilit, mivel most spórolok, hogy a gyerek normális pü-i helyzetbe érkezzen! És most pont velünk akarnának fizettetni adót, akik már nem vehetnek fel szoc.polt ...stb... persze akik 3 évvel ezelőtt szültek, azoknak járt még szoc.pol, tudtak házat/lakást venni mi meg még az albiba sínylődünk, mert ügye hitelt most nagyon nem akarunk felvenni... (többe kerül, a törlesztőrészlet mint az albidíj)
Nem idegesítő?
(szerintem mindenki vállaljon annyi gyereket, amennyivel elbír, hozzák vissza a szoc.polt, építsenek több bölcsit, és támogassák a cégeket, hogy anyákat is szívesen alkalmazzanak, ne csak pasikat! És láss csodát, biztos, hogy megnőne a népesség!)
NINCS ILYEN TERV, nem kell a hangulatot kelteni!
Boros Péter volt min.elnök ötletelése az egész.
A kormány a másik oldalról közelít a kérdéshez, vagyis a gyerekvállalást kedvezményezni. Ez lesz érvényesítve az új szja-ban is. Az aki gyereket vállal az a társadalom jövőjéért is többet tesz, mert a megszülető gyermekekből -jó esetben- adófizető polgárok lesznek. Ezt pedig méltányolni kell!
De ez nem egyenlő a gyerektelenek büntetésével, mert az a másik, rossz végéről fogja meg a dolgot.
"Na utánakérdeztem NEM IGAZ! A 30-60 eleve baromság, szóval ilyenről biztos nincs szó, Boross vetette fel, aki egy nyugdíjas egyébként, Antal után volt 1 évig miniszterelnök, de ő MDF-es volt, és ezt csak ő mondta, mint elképzelést."
Most mondta 20 perce a Naplóban. Miről beszélsz, hogy baromság?
"gyerekeink fizetik meg azok nyugdíját, nem vállaltak gyereket"
Már elnézést, de csak az kaphat nyugdíjat, aki anno fizetett nyugdíjjárulékot, úgyhogy nem a mi gyerekeink fizetik a nyugdíjukat, hanem ők maguk.
Boros úr megöregedett és időnként már azt sem tudja normálisan elmondani amit saját maga "ötöl-hatol".
Inkább azt a nyugdíjast kellene megadóztatni (rendesen!), aki a politikába bele mer szólni. Nem véletlen, hogy öreg korban semmi keresni való sincs a parlamentbe. Ez szovjet példa volt, de Gorbacsov kirámolta őket, vagy kihaltak.
Hát a Fidesz nagyon fogadkozott, hogy sok mindent visszacsinál. A saját embereik pozícióba helyezésén túl még nem jutottak (mindenkit leváltottak), de reménykedjünk, hogy a ciklus végére eszükbe jut az ígérgetésük valóra váltása is.
Egyébként oltári nagy baromság.
NA -gondoltam -átkerült a politikába! :(
Köszi az eddigi hosszászólásokat!
Valamerre nagyon elfolyik a pénz! Azért azt ne mondja senki, hogy pl. tíz évvel ezelőtt még jutott pénz CSP-ra, SZoc polra és most meg nem... Azért azon is elgondolkodok, hogyha bevezetnék, akkor mennyire / miben nyilvánulna meg az, hogy a befizetett összeg TELJES EGÉSZÉT a családosok között osszák szét? És hogy hogyan?
Vagy ebből is nyúlnának le? Mert ügye, a luxusadót valahogy pótolni kell, és könnyebb az életkor alapján valakin behajtani, mintsem a jövedelmi helyzeten?!
A gazdagok fizessék be a luxusadójukat és abból támogassák a családosokat, hogy a kifizetett ÁFÁ-jukból vissza tudjanak igényelni (úgy mint cégeknél!)! Ahogy leellenőriz a számla hiteleségét, legalább fehéredne az ország!
Igen én is hallottam, hogy akiknek nem jön össze a gyerek, kezelésre járnak...aztán a Boros válaszát is...huh, szerencséje volt, hogy nem én voltam ott, mert tuti ráborítottam volna az asztalt...
Amúgy nem érzitek azt, hogy csak egy darab hús-ként kezelnének minket, amennyiben bevezetésre kerül a dolog?
Amúgy Boros hány éves? 60-on túli lehet?
Utolsó, te biztos kijönnél boros bácsival!
Amúgy k.urrrvára felháborító, hogy "a nők csak aszülő szobában pótolhatatlan" "kedves" boros bácsi, TE B.UZI VAGY, VAGY CSAK SIMÁN ELMEBETEG! Ezeket nem kéne hagyni, hogy beleszóljanak az ország dolgaiba! Elb.asszák az otthonunkat!
Miért ne járhatna egy nő egyetemre, ha van hozzá esze? Egy nő nem tenyészkanca.
Ja, és az országban nem azért vagyunk kevesebben magyarok, mert nem születik gyerek, hanem azért, mert nagyon sokan mennek ki vagy már mentek ki külföldre (a háborúk idején menekültként, most a megélhetés miatt). Nézz szét nyugodtan a külföldiként nyilvántartott hírességek között, milyen sok közülük a magyar származású, bár úgy látom, neked ehhez nincs elég eszed.
Kínaiak importálásához mit szólnátok?
(dolgoznak rendesen, szülnek gyerkőcöket, nincs velük komolyabb gondok, úgy mint azok akiket kicsit jobban megfogott a nap ...tudjátok)
Engem nem zavarnának, jöjjenek nyugodtan, mert szerintem a magyarság nem a lakosság lélek számától függ, hanem attól, hogy legbelül érezzük: magyarok vagyunk, a magyar népszokások ápolása és a hazai termékek (igaz már csak kevés van) preferálása...stb tesz minket magyarrá, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!