Gyerektelenségi adó!? Hallottátok?
Most volt a TV.-ben, nálam kiborította a bilit, mivel most spórolok, hogy a gyerek normális pü-i helyzetbe érkezzen! És most pont velünk akarnának fizettetni adót, akik már nem vehetnek fel szoc.polt ...stb... persze akik 3 évvel ezelőtt szültek, azoknak járt még szoc.pol, tudtak házat/lakást venni mi meg még az albiba sínylődünk, mert ügye hitelt most nagyon nem akarunk felvenni... (többe kerül, a törlesztőrészlet mint az albidíj)
Nem idegesítő?
(szerintem mindenki vállaljon annyi gyereket, amennyivel elbír, hozzák vissza a szoc.polt, építsenek több bölcsit, és támogassák a cégeket, hogy anyákat is szívesen alkalmazzanak, ne csak pasikat! És láss csodát, biztos, hogy megnőne a népesség!)
Én csak azt bírtam a riportban, hogy amikor mondta a riporter nőci, hogy dehát a meddőségi kezelés mennyibe kerül, és stb... akkor az az eszement azt mondta, akinek nincs gyereke annak költsége sincs rá!
Szerintem ez nem komlett, az tuti fix!
Undorító dolog, a nőknek így is "le kell tagadni", hogy esetleg akarna valamikor gyereket (akár kapcsolatban él, akár nem), mert másképp fel se veszik, mert nem akarják, hogy x éven belül gyesre menjen...
Nekem nincs párom, mert szerelem nélkül nem akarok párkapcsolatban élni, akkor most mit csináljak? Szerelmet nem vehetek kilóra a boltban...
ma 19:26 19:32 vagyok.
Elvenni mindig tudnak, ahhoz értenek. De avval jönnek csak akkor tudnak adni ha elvesznek. Tőlük kéne elvenni az autót vagy ha annyira kell nekik akkor Suzukit míg el nem kopik (nem évente meg 4 évente). És ebből a pénzből csinálni valamit, hogy pl.: bölcsi, szoc.pol, támogatás a cégeknek, hogy a nőnek minnél több gyereke van annál több támogatás. Ha 15 gyereke van akkor pl nem a cég adja a fizetését hanem az állam meg ilyenek. Vagy nemtom. Nem vagyok politikus, de lehet, hogy itt mi átlagemberek jobbak lennénk!
Vicces.
Nem akarok szülni, hogy ne legyen beteg gyerekem, mert én az vagyok és örökölné. Én se bírok vele megküzdeni (nincs pénz kezelésre, gyógykrémekre), nem akarom tovább adni. Röhej.
Bár, anno olvastam, hogy aki albérletben él, annak nem kell fizetni, nekem meg ebben az életben soha nem lesz saját házam...
21/L
Még mindig jobban kijösz ha ezt befizeted mintha egyereket csinálsz.
Amúgy szemétség!
Nézzétek csak, ezt olvastam:
"Boross Péter volt miniszterelnök múlt héten nyilatkozott a kérdésről, hangsúlyozottan egyéni véleményként, amely sehol nem lett előterjesztve. A családi adózás kapcsán úgy fogalmazott, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott adókedvezményből eredő költségvetési hiányt ellensúlyoztatni kellene a gyermeket nem nevelők gyermeknevelési hozzájárulásával."
Ebből nekem továbbra is az jön le, hogy ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!