Hallottátok? Elhunyt Mádl Ferenc.
engem is meglepett
sajnálom
nyugodjék békében
elsőnek
hány éves vagy?
én rokonaim 90 éves vagy öregebek voltak amikor meghaltak vagy sok 76 éves még helyből felugrik az asztalra
és ahhoz képest, hogy Mádl nem ivott és enm végzett roncsoló nehéz fizikai munkát és nem éhezett ahhoz képest keveset élt
Nem döbbentem meg csak annyira amennyire szoktam ha egy "híresség" meghal.
Viszonylag hosszú életet élt.
15:34-nek
Az én dédnagymamám meg a téglagyárba dolgozott 40 éven keresztül és 86 éves koráig élt.Pedig nem irodába dolgozott,nekem elhiheted.
Egyik barátomnak az anyja 62 évesen hunyt el,pedig egy bolti részleg vezető volt.Nem kellett neki se pakolni se semmit se csinálnia,de jött egy vérrög,és még csak nem is ült sokat,sőt még sportolt is.
"Ha gondolkodnál, akkor tudhatnád, hogy az egyik legjobb köztársasági elnök volt."
És mégis miért? :DD
Első vagyok!
Nálam a híresség/nem híresség egyre megy. Ember, ember. A több pénz, és a parlamentben való részvétel nem jelent felsőbbrendűséget. Ugyanúgy tisztelem az utcai koldust is, mint Mádl Ferencet. Lényegtelen a pozíciója.
Szerintem a 80 év már szép kornak mondható, se nem kevés/se nem sok. Ha 80 évig élek, már boldog ember leszek. Nem értem a meglepettségeteket.
(Einstein is 'csak' 76 évet élt, pedig ha még legalább 5évig húzta volna, mennyi mindent adhatott volna még a fizikának...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!