Hallottátok, mégsem lesz tandíj?
2011. szept. 24. 14:39
1/18 anonim válasza:
sajnos a linket nem tudom elolvasni...
De már azthittem tényleg nem lesz tandíj szemét vagy:D
3/18 A kérdező kommentje:
Az van beleírva, hogy minimum duplázódik a tandíj a ktg. térítéses értékhez képest, van ahol triplázódik.
2011. szept. 24. 14:46
4/18 anonim válasza:
nem tudom, mert nincs a gépemen olyan PDF bigyó.. most lett ujrarakva és még nem raktam fel rá...
5/18 anonim válasza:
Elmennek ezek a kva annyukba. 800e ft félévente vagy választhatom azt, hogy kiszolgáltatott helyzetben leszek 12 évig. Orbán fiát meg fogják lincselni a jogász hallgatók az Eltén.
6/18 anonim válasza:
na már leszedtem és 3 szor végigolvastam:D kicsit hosszú:D
7/18 anonim válasza:
Gondolkozóó ezt hogy érted "vagy választhatom azt, hogy kiszolgáltatott helyzetben leszek 12 évig"?
8/18 anonim válasza:
Ötletes volt a figyelemfelkeltés.
A Fidesz pedig emlékezzen azokra az időkre, mikor a leghangosabban követelte, hogy ne legyen soha tandíj!
9/18 anonim válasza:
" Orbán fiát meg fogják lincselni a jogász hallgatók az Eltén.
"
Úgy tudom, hogy a lánya Corvinusos. :D
10/18 anonim válasza:
Mint a középkorban "röghöz kötnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!