Miért annyira rettegett és rossz dolog a patikaliberalizáció?
"Én azt vettem észre, hogy mióta multik vannak, sokkal jobb lett a termékek minősége. "
régen a virsli 100 százalékban tartalmazott húst
aztán verseny van ocsooobb köll lett 90 százalék majd 50 százalék majd 20 százalék és a végén 9 azaz jól látod
9 százalék hús
ez a maximum alább nem lehet vinne mert 1 ehetetlen 2 szabvány
na erről ennyit
Úristen, már megint a húspogácsás ember! :D
Nem is tudom melyik kérdésben voltál már :D
Azért rossz, mert a patikák forgalma csökken és több patikát kell emiatt bezárni. -> Nő a munkanélküliség. Ráadásul a boltok nem is mindenféle gyógyszert árusíthatnak, tehát ha egy patika bezár, azokhoz a gyógyszerekhez amikhez ott lehet hozzájutni, messzebbre kell menni, mert a boltban nem lehet kapni őket.
A gyógyszereket forgalmazó boltok ellenben a rohadtnagy profitjukra kapnak még egy apró kis homokozólapátnyi pénzt.
"a gyógyszertárba gyógyszert veszünk
benzinkúton tankolunk
élelmiszer boltba meg élelmet"
- Ugye te még sohasem vettél benzinkútnál szendvicset, vagy üdítőt? Hát gyújtógyertyát, autóápolási cikket? Vagy újságot? És ugye nagyon meg lennél sértve, ha ezentúl az újságoshoz kellene menned újságért, az autósboltba a gyertyáért vagy az autósamponért, és tövig járhatnád a lábad, míg találsz egy büfét (nem éttermet!), ahol szendvicset kaphatsz.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!