Zseniális ötlet még a maszkviselési kötelezettséget is megszüntetni napi 100 halott mellett?
Figyelt kérdés
20ft egy maszk, annyit nem ér már egy emberélet? Ez pozitívum így a választások előtt?2022. márc. 3. 11:42
21/28 anonim válasza:
Hát, felőlem aztán játszhatod az erőltetett értetlent, én csak megpróbáltam választ adni. De akkor kellemes értetlenkedést. :D
22/28 anonim válasza:
Semmi logika nincs a válaszodban.
23/28 anonim válasza:
Pontosan mi nem logikus abban, hogy vendéglőbe menni nem muszáj, valamilyen módon élelmiszerhez jutni (ami a népesség nagy többsége számára élelmiszerboltban történik) viszont igen?
24/28 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyi agyhalott van, aki 2 év alatt se fogta fel, hogy a maszk az kifele véd, hogy ne köpködd szét a nyáladat a nagyvilágba?? Én hiába veszek maszkot fel ha más nem így tesz...
2022. márc. 3. 15:03
25/28 anonim válasza:
Akkor ne vegyel te se, problem solved.
26/28 A kérdező kommentje:
Hiába vesz fel ffp3, ha utána beviszi a lakásába, a ruhájára is rákerül a nyálaeroszol. Biztos sokat segít, mert nem lélegez be annyit, de ilyen fertőzési és halálozási adatok mellett az első hullámba ki se lehetett menni... Nem még a 20ft os maszkot is ledobni bevásárláskor, és a négyeshatos heringpartyban..
2022. márc. 3. 15:07
28/28 anonim válasza:
Igen,az,mert xart sem ér a covidita bohócálarcod,vírusrettegő hipochonder kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!