Amikor volt a fekete március akor romák miért segitetek a magyaroknak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 12:32
1/14 A kérdező kommentje:
Amugy rohadtúl utálják egymást
2010. szept. 12. 12:38
3/14 A kérdező kommentje:
1990 márciusa Marosvásárhely
2010. szept. 12. 12:41
4/14 anonim válasza:
pont az ilyen selejtes faszok miatt van ez a helyzet, mégis miaz hogy mindenki utál mindenkit?
5/14 anonim válasza:
fehérekről és cigányokról nemlehet úgy beszélni mint marinéniről és pistabácsiról
6/14 A kérdező kommentje:
hát elég rasszista mind a kettő nem az összes de azért jo páran vanak igy
2010. szept. 12. 12:52
7/14 anonim válasza:
Én nem tudtam erről, amíg nem láttam egy régi riportot a tévében. Ott a cigányok azt a választ adták (magyar nyelven) a kérdésedre, hogy azért védték meg a magyarokat, mert a lincselés teljesen elfogadhatatlan dolog, legyen a célpont akár magyar, akár román. És mellesleg ők is magyarnak tartják magukat, magyar cigányoknak Romániában. Ez a legtermészetesebb, hogy segítesz a népednek.
És mellesleg ők nem utálták a magyarokat, mert a kvázi román elnyomás közelebb hozta őket.
8/14 A kérdező kommentje:
Érdekes nem tudtam hogy cigányoknak van nemzet érzelmük
2010. szept. 12. 13:01
10/14 anonim válasza:
Pedig a zászlajukhoz is ragaszkodnak, és büszkék a származásukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!