Az ellenzéki összefogás 2022-es győzelme esetén 1 GB ingyen mobilinternet-csomagot biztosítana mindenkinek. Szerintetek ez egy jó intézkedés?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 22:18
A kérdező szavazást indított:
Ez egy jó és hasznos intézkedés.
Ez csak a szavazatvásárlásról szól, és értelme sincs.
57 szavazat
2/12 anonim válasza:
Ez az elektronikus ügyintézés program része. Az ellenzék azt akarja, hogy minden hivatalos ügyet amihez nem kell mindenképpen személyesen jelen lenni azt el lehetne intézni online. Észt modellt akarják másolni
3/12 anonim válasza:
Áprilisban már inkább 1 tár ingyen Kalasnyikov lőszert kéne biztosítani mindenkinek...
4/12 anonim válasza:
Jó ötlet, de úgy tűnik elkezdődött az egymásra licitálás. Ha nagyon népszerű lesz az intézkedés tervezet akkor a kormány meg 2 GB-t fog beígérni.
5/12 anonim válasza:
Licitáljanak csak. Ebben a kérdésben nem bánom. Komoly anyagi vonzata úgy sincs.
6/12 anonim válasza:
Mondjuk ha már az adónkból van, igazán adhatnának korlátlan csomagot is. Inkább arra fizetem be az adót minthogy az aktuális miniszterelnök repülőzgessen meg yachtot vegyen
7/12 anonim válasza:
1gb nem sok de a semminél sokkal több. Jártam már úgy hogy nem volt gps-em mert pont elfogyott róla az adatkeret. 1gb pont kihúzott volna a szarból
8/12 anonim válasza:
Havonta kapok a Vodafonetól "netezz ingyen, ajándék x GB a jóvoltunkból" SMS-eket. Ami politikától függetlenül is már régóta meg van valósítva, azt könnyű megígérni...
9/12 anonim válasza:
És természetesen mindenkinek adnak hozzá okostelefont is. (Amúgy, nekem a Telekom havi 2 GB-ot ad, csak úgy, az előfizetéshez. A NOKIA 1209-es telefonomra.)
10/12 Alex Fly válasza:
A jelenlegi kormány programjában is szerepelt anno az alanyi jogon járó Internet-hozzáférés, szóval nem újdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!