Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lenovo Tab3 7 Essential: Hol...

Lenovo Tab3 7 Essential: Hol található a mobilinternet (tehát nem wi-fi) és az üzenetek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 24. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyaltalan lehet bele SIM kartyat tenni?
2022. febr. 24. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs ebből a táblagépből sim kártyás változat kérdező! Ebből kifolyólag mobilnet és üzenetek sincs :(
2022. febr. 24. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Reméltem volna, hogy olyantól kapok választ akinek van. https://www.youtube.com/watch?v=i6b70o96OeA 00:46
2022. febr. 24. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen tabletem van és nincs benne SIM foglalat. A videóban nagy valószínűséggel egy másik termék van. Ugyanis ha megnézed a kommenteket, mindenki írja, hogy nekik nincs ennél a tabletnél a sim kártyának hely.
2022. febr. 24. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Lenovo tab 3 710i modell van a videóban az támogat sim kártyát is, de a Lenovo Tab3 7 Essential-ban nincs sim foglalat.

Samsungnál van olyan opció hogy táblagépen is tudsz a mobilod sim-jével telfonálni meg mobilnetezni :)

2022. febr. 24. 21:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm szépen a válaszokat.

Távnavigálás lett volna valakinek, tehát én személy szerint nem láttam ezt a készüléket, csak alapul vettem a videó címében szereplőket (és a videó alatt a hozzászólásokat se olvastam el). Tehát bocsánatot kérek 2-es.

2022. febr. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!