A Jobbik az ingyenes mobilinternetet a külföldi szolgáltatok bevonásával valósítaná meg, vagy kiépülne egy nemzeti mobilhálózat ehhez?
A 2010-es választásokkor meg ingyenes BKV-t akart a Pestieknek.
Ebből is látszik, hogy Jobbik = MSZP for racists.
Kedves első válaszoló! A Jobbik 18 éven aluliak számára szeretett volna ingyen BKV bérletet biztosítani, hogy ezzel is terhet vegyen le a gyermekvállaló családokról. Azért lényegi különbség van aközött hogy a pestieknek ad bérletet, vagy a diákoknak! Persze az utóbbi is megvalósíthatatlan lenne a mai költségvetéssel. Gondolom ezt realizálták ők is, ezért csúszott ki szépen lassan az ígéreteik közül.
Kérdező: Szerintem egy nemzeti mobilhálózatot építenének ki. A Jobbik mindig hosszútávra tervez. Őszintén szólva azért nehezen tudom elhinni, hogy megcsinálnák, szerintem nem lenne rá pénz. Inkább a nagyobb projektekbe ölnék azt a kicsit, amivel gazdálkodhatnak. Ez inkább tűnik üres ígéretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!