Benzinkút árstop. ?
Figyelt kérdés
Sok kút hogyan tudja a prémium anyagot is 480.-ért adni? Mert elvileg az sokkal jobb minőség, 2 azon meg tudnának kompenzálni a kiesőt mert sokan a prémiumot tolják..?!2022. febr. 21. 07:39
11/15 anonim válasza:
Shell kutaknál láttam "prémiumot" hatósági áron.
12/15 A kérdező kommentje:
Shell volt, igen.
2022. febr. 21. 08:24
13/15 anonim válasza:
A prémiumról annyit, dolgoztam pár évet benzinkeverésnél. Oktánra ügyeltünk, de az előírt összeállításra nem mindig. Mintát kellett adni, volt külön ahol precízen volt összeállítva, onnan vittek mintát. Ha jók az emlékeim, ötféle anyagból állítottuk elő a kutakhoz kerülő benzint. Voltak még titkos adalékok, amit Mol, Shell, stb maguk tettek bele. Vagy is nem biztos, hogy drágábbak, jobbak a prémium üzemanyagok.
14/15 anonim válasza:
#13 A MOL prémium termékei biztosan jobbak a sima üzemanyagoknál, ezt tényszerűen tudom. Hogy mennyivel jobbak és megéri-e, szükséges-e a kocsidba az már más kérdés.
Pont, mint az autómosóban. Az alap mosástól is tiszta lesz a kocsid, de ha szeretnél ennél kicsit többet, akkor megéri többet fizetni az alvázmosásért, vízlepergető bevonatért stb.
15/15 anonim válasza:
Igazi idióta döntés volt! De a választásért mindent... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!