Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok, akik MZP-re szavaztak...

Azok, akik MZP-re szavaztak az előválasztáson! Megbántátok, hogy rászavaztatok?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 11:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
22%
Márki Zay Péterrel az összefogás maximum egy tisztes vereségre lesz jó... összességében nem alkalmas jelölt!!
2022. febr. 18. 11:25
 12/36 anonim ***** válasza:
73%
Visszakérdezek: Szerintetek kire kellett volna inkább szavaznom?
2022. febr. 18. 11:27
 13/36 anonim ***** válasza:
25%
10 na mert mzp esélyes :D menj köpj bele a maszkodba te is és relaxalj :)
2022. febr. 18. 11:28
 14/36 anonim ***** válasza:
74%
Bezzeg Dobrev ellen esélytelen lett volna kampányt építeni. A Fidesz sosem építene arra, hogy Gyurcsány felesége és Apró Antal unokája, az kicsinyes volna.
2022. febr. 18. 11:31
 15/36 A kérdező kommentje:

12-es!

Jakab vagy Karácsony sokkal alkalmasabb lett volna, de még Dobrev is. MZP saját maga építi le az Összefogást elég csak megnézni a legutóbbi közvélemény-kutatás eredményeit. Mindennap olyat nyilatkozik, amiből a Fidesz tud kampányt csinálni. A gyűlöletkeltés helyett inkább próbálhatna több szavazót szerezni, bár már késő. A baloldalnak nagy esélye lehetett volna idén a győzelemre, ha okosabb vezetőt választottak volna.

2022. febr. 18. 11:31
 16/36 A kérdező kommentje:

14-es!

Nyilván tudott volna a Fidesz Dobrev ellen is kampányolni, de azt elfelejtitek, hogy Dobrev 1 éven keresztül járta az országot, mind a mai napig ezt csinálná, ha ő ellene menne Orbán. Több embert megtudott volna mozgatni hosszútávon, mint MZP az ámokfutásával.

2022. febr. 18. 11:32
 17/36 anonim ***** válasza:
51%

"Tök felesleges is lenne bárkinek bárkivel is vitázni, úgyse az álpaján döntenének a választók."

Itt nem magáról a vitáról van szó. MZP Orbánnal akar egy helyen látszani, ráadásul a köz tv-ben, ahol a féktelen agymosás folyik 0-24. Rettentően fontos neki az, hogy a választók azt is lássák, milyen, ha nem vágnak róla össze semmit, hanem ott van szemtől szemben Orbánnal. Ezzel "felnőhetne" Orbánhoz, és nagyon sok fideszest elbizonytalanítana. Orbán nem véletlenül nem mondja ki a nevét sem, nem halnadó beszélni sem róla, hiszen azt a látszatot akarja kelteni, hogy neki igazából nincs is kihívója, MZP csak egy senki.

Azzal, hogy MZP a köz tv-ben kikényszerít egy vitát a miniszterelnökből, ahol várhatóan nem is teljesítene rosszul, teljesen összedőlne amit Orbán eddig felépített. Ez a lényeg, nem maga a vita, meg hogy a vitán ki mit mond.

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, nem bántam meg, mégis miért tettem volna? MZP nem változott, pontosan ugyan úgy dolgozik ahogy előtte is tette. Amikor szavaztam, pontosan ismertem hogy milyen a személyisége, milyen a programja, milyen a világnézete. Hiszen amikor szavazunk, akkor figyelembevesszük ezeket a dolgokat, jobb esetben legalábbis. És MZP ezekben nem változott, ugyan azt képviseli, amit az előválasztás előtt is képviselt. Az pedig, hogy szavazókat veszítenek, semmivel sem bizonyított. Mindenki azt hisz amit akar, de ha már egy gyakoris válaszadást is irányított kérdésekkel, előre megmagyarázott lehetőségekkel akartok manipulálni, akkor tényleg félhet a fidesz

2022. febr. 18. 11:34
 18/36 anonim ***** válasza:
63%

"Nyilván tudott volna a Fidesz Dobrev ellen is kampányolni, de azt elfelejtitek, hogy Dobrev 1 éven keresztül járta az országot, mind a mai napig ezt csinálná, ha ő ellene menne Orbán."

- MZP ugyanúgy járja az országot, naponta több helyen kampányol már hónapok óta. Az egyetlen hosszabb kihagyása akkor volt, mikor covidos lett és karanténban volt.

- Dobrev még egy előválasztást is képtelen volt megnyerni, mégis hogy tudta volna Orbánt legyőzni? Már csak a személye miatt sem szavazott volna rá az ország fele, köztük én sem.

2022. febr. 18. 11:37
 19/36 anonim ***** válasza:
49%

"A baloldalnak nagy esélye lehetett volna idén a győzelemre, ha okosabb vezetőt választottak volna."

Az lehet, csak hogy MZP-t nem a baloldal választotta, hanem a választók szavazták meg. Én pl. jobboldaliként szavaztam rá, mint jobboldali jelöltre, szóval ezt a baloldali dumát is el lehetne engedni lassan. Nem a baloldal körül forog a világ :)

2022. febr. 18. 11:39
 20/36 A kérdező kommentje:

18-as!

A különbség az, hogy Dobrev nem nyilatkozott volna olyanokat, mint MZP. Itt stílusbeli különbségek vannak. A legtöbb embernek nem jön be MZP stílusa, ez tény. Előválasztásra elég volt, de hosszútávon ez baromi kevés lesz.

2022. febr. 18. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!