Azok, akik MZP-re szavaztak az előválasztáson! Megbántátok, hogy rászavaztatok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, megbántam
Nem bántam meg, a lényeg, hogy MZP mindig őszinte, az egy cseppet sem érdekel, hogy a nyilatkozatai miatt egyre kevesebb az Összefogás-párti
40 szavazat
1/36 anonim válasza:
Nem bántam meg, és nem érdekel a Fidesz ajvékolása, akiknek a gyáva vezére még vitazni se mer.
2/36 anonim válasza:
De hát makizaj se mert Toroczkaival. 😅
3/36 steven95 válasza:
Nem. Az meg szánalmas, hogy a választható opció irányított és egy hozzáadott véleménybe kényszerít bele. TROLL
4/36 anonim válasza:
Nem bántam meg, mert bekövetkezett, amire számítottam: a Fidesz lába combtól bokáig össze van fosva Zayos Petya miatt.
5/36 A kérdező kommentje:
3-as!
Attól, hogy trollnak nevezel a megfogalmazott válaszlehetőségek az igazságot tükrözik még ha fáj is beismerni.
2022. febr. 18. 11:13
6/36 Énnnnn válasza:
"Nem bántam meg, a lényeg, hogy MZP mindig őszinte, az egy cseppet sem érdekel, hogy a nyilatkozatai olyanok amilyenek"
Így pontos
7/36 anonim válasza:
Tök felesleges is lenne bárkinek bárkivel is vitázni, úgyse az álpaján döntenének a választók. Itt a fő kérdés, hogy utáljál-e annyira a Fideszt, hogy bármit elnéznek az ellenzéknek, és képesek MZP-re szavazni.
8/36 steven95 válasza:
A hülyeséged fáj, nem az igazság.
9/36 A kérdező kommentje:
Steven95!
Majd áprilisban rájössz.
2022. febr. 18. 11:17
10/36 anonim válasza:
"De hát makizaj se mert Toroczkaival. 😅"
Toroczkai (a te szinteden: tockoska) se nem esélyes miniszterelnök jelölt, se nem képviselőként kihívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!