Ellenzékiek! Mit szóltok, hogy a magyar GDP növekedés volt a második legnagyobb az EU-ban?
Pl: Szlovákia a sor végén 1% növekedéssel, ellenben 8,4 % inflációval. Vagy Csehország 3,6% növekedés, 10% inflációval.
Ezek után nem értem ki akar baloldalra szavazni.
Csak akkor meg azt nem értem, hogy a háztartások vásárlóereje miért itt esett vissza a legjobban az elmúlt 2 évben, ha egyszer növekszik a GDP?
Nem lehet, hogy tényleg csak az oligarchák gurigatják a pénzt egymás között?
"A közép- és kelet-európai régió országaiban a várakozásokat meghaladóan emelkedett tovább az infláció januárban"
Hát nem tudom nálad január mióta a negyedik negyedévbe tartozik.
Ti komcsizzátok a Fideszt Apró Piroska vejével és lányával az ellenzék élén, a Donáth-klán Annácskájával az EU-Parlamentben, az MSZMP jogutódjával az összeborulásban. Nem érzed kicsit visszásnak? Mert szerintem nagyon szánalmas és képmutató.
"Ezek után nem értem ki akar baloldalra szavazni"
Ebből csak annyi látszik, hogy gőzöd sincs, mit jelent a GDP. Segítek: sasold meg a kínai adatokat, GDP és az életszínvonal (várható élettartam, vásárlóerő stb)
Magyarország GDP növekedése euróban:
2002-2010: 38,8%
2010-2018: 36,5%
Ugyanez vásárlóerő paritáson:
2002-2010: 35,8%
2010-2018: 28,4%
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!