Ellenzékiek! Mit szóltok, hogy a magyar GDP növekedés volt a második legnagyobb az EU-ban?
Figyelt kérdés
Pl: Szlovákia a sor végén 1% növekedéssel, ellenben 8,4 % inflációval. Vagy Csehország 3,6% növekedés, 10% inflációval.
Ezek után nem értem ki akar baloldalra szavazni.
2022. febr. 15. 22:03
21/29 anonim válasza:
Azért az megfigyelhető, hogy valamelyest nőtt a lakosság pénztartaléka, meg lehet nézni az autók számát és típusát, a fogyasztási rekordokat. Rengeteg munkahely van, de sajnos kalap szar a 90%-uk, mind kizsákmányoló. Ja és az egész olyan mint a kutya vacsorája, senki sem tudja, mi lesz holnap. Én örülnék ennél kevesebb GDP-növekedésnek is, csak legyen élhető és biztos munkahelyem. Na, az meg nincs!
24/29 anonim válasza:
KSH-adat, nem kell komolyan venni.
25/29 anonim válasza:
ideje újra átgondolni ezt a kérdést. Hol mennyi a GDP, és hol mennyi az infláció? 1€=418Ft, infláció augusztus 15,6%, GDP 6,5% [link]
26/29 anonim válasza:
#25 megmondták, nem? Ha a ksh olyan adatot hoz ki ami nem korrelál a fideszes agymenéssel, akkor azt, idézem: "nem kell komolyan venni"
27/29 anonim válasza:
Én meg azt mondom hogy:
1 EUR = 426,326 Ft
1 USD = 437,401 Ft
Kinek mit intézett a kormánya :D
28/29 anonim válasza:
#27 igazából mostmár intézhetné az 500-at. Könnyebb lenne (lesz) váltani :P
29/29 anonim válasza:
Na és te mit szólsz, hogy így 2023 májusára 25,2% lett az infláció?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!