Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyha minden homoszexuális...

Hogyha minden homoszexuális egyből "LMBTQ-személy" is, akkor minden nő egyből feminista is?

Figyelt kérdés
Abból kiindulva, hogy az LMBTQ a melegek, míg a feministák a nők 100%-a nevében beszélnek.

2022. febr. 8. 16:55
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

"pl. én férfi vagyok és ezt tudom is magamról. Egy transz nő is pontosan ugyan ilyen meggyőződéssel van arról, hogy ő legbelül nő."

Egy paranoid skizofrén is meg van győződve arról, hogy ő Jézus Krisztus, vagy épp Lucifer földi megtestesülése. Akkor ők is normálisak?

2022. febr. 11. 02:22
 22/48 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, tudod hány év után lehet valaki klinikai szakpszichológus? 3+2+4 év

Pszichiáter 6 év általános orvosi képzés és 5 év pszcihiáter képzés. Ezek után ne gondold már azt, hogy aki ennyi évet tölt el azzal, hogy kitanulja ezen foglalkozás vagy hivatást, az a 33-as törvény előtt hasraütésszerűen adta ki a transznemű férfiaknak és nőknek a papírt, vagy mert a transzneműek fenyegetőztek ezzel, hogy majd akkor rájuk küldik az LMBT-szervezetek képviselőit... cuki gondolat, de a valóságban nincs így..

Egyébként tudod mit kérdező, bár lehet olvastad a javaslatomat. Van kamerád a telódon? Tudsz Youtube csatornát indítani? Igen. Lehet önálló tartalom készítő? Igen. Akkor foglalj időpontot olyan klinikai szakpszichológusoknál és pszichiátereknél akik eddig elvégeztek ezt a fajta szakvéleményt elkészítését a transzneműeknek, és kérdezd meg tőlük, hogy egyébként betegségnek tartják-e, ha nem, akkor miért, meg hogy azért adták-e ki mert valami megvádolták őket a hozzájuk szakvéleményért forduló transznemű emberek. Ja és töltsd fel ezeket a videós vallomásokat. Na jövőhéttől kezdheted készíteni, én várom tőled ezt, hogy ne csak billenytüzetet verd, hanem járjon a lábad a kezed és szád és készítsd el, ha ilyen nagy fighter vagy.

2022. febr. 11. 03:09
 23/48 Godaime ***** válasza:
95%

21/

Gondolkodj mielőtt írsz valamit kérlek...

Egy paranoid skizofrén ön és közveszélyes, így szigorú orvosi kezelésre szorul.

Egy transznemű ezzel ellentétben ugyan olyan, mint bárki más azt az apró különbséget leszámítva, hogy ők a másik nemnek érzik magukat. Ezt a betegséget gender dysphoriának nevezik. Jelenleg nincs rá gyógymód, a legjobb "kezelés" az elfogadás és hagyni az egyénnek, hogy úgy éljen ahogy akar amíg ezzel mást nem bánt vele. Az ő teste, élete így az ő döntése a dolog. Neked semmi közöd hozzá.

2022. febr. 11. 03:22
 24/48 anonim ***** válasza:
30%

#20 (ma 02:16)

Mi van okoska? Amikor szembesítenek vele, hogy nincs igazad és erre bizonyítékkal szolgálnak, akkor baloldaliként átmész támadó menyétbe? A korábbi érveimet alátámasztva linkeltem neked.

2022. febr. 11. 05:56
 25/48 A kérdező kommentje:

24: nem vitaalap az, hogy te likelgetsz, hogy mit nézzek meg, mert nincsenek saját érveid. Én viszont megnéztem a videót, és semmire nem válaszol abból, amit felvetettem, magyarul terelsz, gyáva vagy. Mondhatnám én is, hogy olvasd el Szilvay Gergely: A gender-elmélet kritikája c. könyvét, de úgyis behisztiznél, hogy azt egy fideszes írta :).

Itt a kérdés mégegyszer, hogy ne úszd meg ennyivel:

"A gender egyáltalán nem csak a feministák eszméje, sőt jelentős részt ellentmond az elképzeléseiknek: azt állítja - ismétlem -, hogy bármi lehetsz, elég annak érezned magad. Magyarul egy magát nőnek érző férfi bármikor lehet nő, és szabadon bemehet a női mosdóba, vagy versenyezhet nők ellen a férfi fizikumával. Ettől egy feministát kiver a jeges víz.

Másfelől pedig a transzok ha jól tudom az LMBTQ-ból a T betű.

Hol tévedek, okoska?"

És erre válaszoljál, ne linkelgess!

2022. febr. 11. 12:54
 26/48 anonim ***** válasza:
94%

25. Ugyan nem én vagyok a 24., de én is szívesen elmondom neked, hol tévedsz, okoska.

A te logikát szerint, mivel a T, mint transz szó benne van az LMBTQ fogalomban, és ugye a transz maga a gender (vagyis nem), ezért az LMBTQ összefoglaló neve a gender, csakhogy ez kicsit sem így van. Odáig oké, hogy a transz gender, viszont az LMBTQ nem csak a transz embereket jelöli, hanem a melegeket, a leszbiket, a biket, stb, amik már szexualitások, TEHÁT egy fogalom, ami a szexualitásokat ÉS a nemeket foglalja magába, annak nem lehet csak a gender az összefoglaló neve. Egyébként a gender meghatározását is hibásan tudod, mert az nem azt jelenti, hogy ki minek érzi magát, hanem magát a női vagy férfi nemet, ami egyébként a társadalmi neme. A kérdésed többi felét már megválaszolták, hogy szakvélemény nélkül senki nem képzelheti magát másnak, mint aminek született. Illetve képzelheti, csak senkit nem fog érdekelni, és nem teheti meg azokat a dolgokat, amiket felsoroltál. Szívesen!

2022. febr. 12. 23:02
 27/48 A kérdező kommentje:

Az LMBTQ egy mozgalom, amely célokat fogalmaz meg, mint pl. melegházasság. Ne rinyálj azon, hogy ez csak "összefoglaló név" meg "betűszó", mert ez aki nem teljesen hülye, az nem fog ezzel az olcsó dumával komolyan venni.

Namost ha én alapítok egy mozgalmat, aminek a neve mondjuk a te monogramod így téged jelöl, akkor a te logikád szerint máris a mozgalom tagja vagy. Én pedig megteszem magamat elnöknek és azt mondom, hogy a mozgalom célja a fehér heteró keresztények kiiírtása.

Tudnál ezzel azonosulni? Igen? Nem? Ez igazából tökmindegy, hiszen a mozgalom tagja vagy, hiszen a mozgalom neve téged jelöl.

Nem tudom, érted-e a gondolatvezetést, hogy miért nem lehet LMBTQ-tag minden egyes meleg, leszbi sbt. Nyilván nem érted, de ezt jóindulatúan nem az ostobaságod számlájára írom (nem kizárva ezt a tényezőt), hanem az elvakultságodéra.

"szakvélemény nélkül senki nem képzelheti magát másnak, mint aminek született"

Ezt a véleményed pedig javaslom ne hangoztasd a szektád előtt, mert azonnyomban kiátkoznak.

2022. febr. 13. 00:11
 28/48 anonim ***** válasza:

"Az LMBTQ egy mozgalom, amely célokat fogalmaz meg, mint pl. melegházasság. Ne rinyálj azon, hogy ez csak "összefoglaló név" meg "betűszó", mert ez aki nem teljesen hülye, az nem fog ezzel az olcsó dumával komolyan venni."

Mi van? Én azt a helytelen állításodat javítottam ki, miszerint a LMBTQ összefoglaló neve a gender, ami nem igaz. Mit beszélsz itt félre mozgalomról meg betűszóról? Egyébként de, mind a kettőt jelenti.

2022. febr. 13. 09:42
 29/48 anonim ***** válasza:
94%

"Nem tudom, érted-e a gondolatvezetést, hogy miért nem lehet LMBTQ-tag minden egyes meleg, leszbi sbt. Nyilván nem érted, de ezt jóindulatúan nem az ostobaságod számlájára írom (nem kizárva ezt a tényezőt), hanem az elvakultságodéra."

Én hol írtam ilyet, te nagyon hülye? Egyébként nem hogy nem lehet, mert az van, hogy egyes LMBTQ személyek nem akarnak ennek az egésznek a tagja lenni emiatt a hülyeség miatt, amit itt a gyakorin is nyomtok, és ezzel nincs is semmi gond. Mindenki ahhoz adja a nevét, amihez akarja. Először is az LMBTQ, igen, egy gyűjtő fogalom a nem heteró emberekre. Az hogy utána mozgalmat csináltak belőle, egy teljesen másik dolog. De mind a kettő lényegében ugyanazt foglalja magába. Ha az én monogramomat használnád fel gyilkolásra, úgysem lenne a kettőnek semmi köze egymáshoz, mert a nevem nem hozható össze ezzel az ideológiával, ennyit még én is megértek.

2022. febr. 13. 09:53
 30/48 anonim ***** válasza:

"Ezt a véleményed pedig javaslom ne hangoztasd a szektád előtt, mert azonnyomban kiátkoznak."

Tudod én hozzád hasonlóan nem vagyok egy gyáva féreg, és nem félek kinyilvánítani a véleményem. A normális emberek pedig meg is fogják érteni. Az pedig pont lesz*rom, hogy mit gondol a kanos 20 éves Pistike, aki azt hiszi, hogyha benyögi, hogy ő transz, bejuthat a női mosdóba. Ugyanis látszik, ha valaki tényleg transzként éli az életét.

2022. febr. 13. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!