Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyha minden homoszexuális...

Hogyha minden homoszexuális egyből "LMBTQ-személy" is, akkor minden nő egyből feminista is?

Figyelt kérdés
Abból kiindulva, hogy az LMBTQ a melegek, míg a feministák a nők 100%-a nevében beszélnek.

2022. febr. 8. 16:55
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
97%

#10 (18:08)

Tájékozódj először. Én megtettem. A gender-elmélet alapja a férfi-női egyenjogúságért való küzdelem. Sajnos nagyon sok hozzád hasonló manapság összemossa ezt az elméletet az LMBT társadalom követeléseivel.

2022. febr. 8. 18:11
 12/48 anonim ***** válasza:
98%
Annyi közös van a kettőben, hogy a fidesz mindkettőből (lmbtq, feminista) szitokszót csinált. Így járt még a liberális, a baloldali, a civilszervezet stb. szavunk is.
2022. febr. 8. 18:38
 13/48 A kérdező kommentje:

11: a gender egyáltalán nem csak a feministák eszméje, sőt jelentős részt ellentmond az elképzeléseiknek: azt állítja - ismétlem -, hogy bármi lehetsz, elég annak érezned magad. Magyarul egy magát nőnek érző férfi bármikor lehet nő, és szabadon bemehet a női mosdóba, vagy versenyezhet nők ellen a férfi fizikumával. Ettől egy feministát kiver a jeges víz.

Másfelől pedig a transzok ha jól tudom az LMBTQ-ból a T betű.

Hol tévedek, okoska?

2022. febr. 8. 18:41
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

13

Én ugyan nem 11es vagyok, de amit írsz, az az ideológia ellenzői mondják, nem maga az ideológia, szóval kb annyira tiszta kép, mint amit a 60as években a Párt kommunikált Amerikáról:D

Itt egy videó, lesd meg, hasznos

https://www.youtube.com/watch?v=9rVDXQXWdrk&t=830s

2022. febr. 8. 19:36
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezen logika alapján a hetero férfiak a legnagyobb lmbtsek és feministák, mert ti meg mindenki nevében beszéltek, ha kell, ha nem.
2022. febr. 8. 21:41
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes elolvasni a genderelmélettel kapcsolatos dolgokat:

[link]

2022. febr. 8. 22:09
 17/48 Godaime ***** válasza:
94%

"Gondolom nem a transzok azok, akik azt vallják, hogy minden követelmény nélkül nyugodtan lehetsz mondjuk kisfiúból kislány, ehhez elég mindössze annak érezned magad. "

Azt azért ne felejtsd el, hogy orvosok és pszichilógusok sorain kell átmenjenek ahhoz, hogy ténylegesen megállapítsák a gender dysphoriát náluk.

Senki sem hasraütésre jelenti ki transznak magát.

2022. febr. 10. 23:03
 18/48 anonim ***** válasza:
96%
Hagyjad utolsó, hiába magyarázod el ennek, kb annyira értelmetlen vitatkozni a propaganda áldozataival, mintha egy oltás-ellenesnek ecsetelnéd a legújabb tudományos eredményeket...
2022. febr. 10. 23:15
 19/48 Godaime ***** válasza:
95%

Ja, a kérdező nincs tisztába a fogalmak jelentésével sem. Nem csoda, hogy hülyeségeket beszél.

pl. én férfi vagyok és ezt tudom is magamról. Egy transz nő is pontosan ugyan ilyen meggyőződéssel van arról, hogy ő legbelül nő. Ezt nem csak elhatározzák egyik napról a másikra s oszt csókolom.

2022. febr. 10. 23:26
 20/48 A kérdező kommentje:
16: ne linkekkel válaszoljál, hanem arra, amit 13-as válaszomban írtam neked. Vagy elfogytak az érveid?
2022. febr. 11. 02:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!