Egy feminista hogyan éli meg az előválasztási eredményt? Ismét győzött a patriarchátus?
Figyelt kérdés
Lenyomták a tisztalelkű nőt a hataloméhes férfiak?2021. okt. 18. 11:33
1/16 anonim válasza:
Mit lehet erre mondani? Szerinted milyen érzés, ha elnyomják a képviseletedet?
2/16 anonim válasza:
Biztos hogy nem voltak nők is MZP szavazói közt?
3/16 anonim válasza:
Feministaként ilyen eredményre számítottam, most a jelenlegi 2/3 felszámolása a cél, és utána a romok eltakarítása, ha az megvan, utána már lehet építkezni.
Tudod, ha egy romos épület helyére új házat szeretnél építeni, ott is előbb bontanak és csak utána építenek, ha a romokra akarsz építeni, az össze fog dőlni.
4/16 anonim válasza:
Az amcsik szoktak ezekről szép ábrákat csinálni. A legutóbb azt állapították meg, hogy mindig több nő szavaz, mint amennyi férfi. Ez valószínűleg így van itthon is. Ezek szerint a nők egy részének mindenképpen arra kellett szavaznia, hogy ne legyen női miniszterelnök. Ez pedig azt bizonyítja, hogy a vadfeminista elméleteket még a nők se támogatják, mert elborultság. Csak arra jó, hogy éket verjen oda, ahol nem is volt ék.
5/16 anonim válasza:
amennyire követtem feministább körök beszélgetéseit, nem sokan élték meg ilyen formában. sőt Dobrevvel szemben inkább a haladóbb szelleműnek tűnő Karácsony felé éreztem több szimpátiát (már amíg versenyben volt)
6/16 anonim válasza:
"Lenyomták a tisztalelkű nőt a hataloméhes férfiak?" - én nem így élem meg, de egyébként kicsit csalódott vagyok hogy már megint egy kereszténykonzervatív jobbert kapunk a nyakunkba. Dobrev se volt szimpatikus így nem is szavaztam az előválasztáson. Tavasszal fogok majd szavazni MZP-re, de egyáltalán nem örömmel.
7/16 anonim válasza:
#6 Megint? A fidesz nem keresztény, sem pedig jobber. Attól hogy annak mondják magukat, még minden nap cáfolják ezeket a tetteikkel.
A fidesz egy feudál-komcsi párt.
8/16 anonim válasza:
Jogos, akkor javítom magam:
csalódott vagyok hogy már megint egy magát kereszténykonzervatív jobbernek mondó embert kapunk a nyakunkba.
9/16 anonim válasza:
Úgy élem meg, hogy egy nőnek még akkor sem biztos, hogy van esélye, ha sokkal jobb képességű, mint a férfi. Mondjuk ez nem új, a saját életemben is tapasztaltam már ezt. Az 'azért nem nyert, mert gyurcsány felesége' szöveg meg pont kapóra jött az ellenzőinek. Ha nem ezt, akkor kitaláltak volna valami mást, hogy miért nem alkalmas.
10/16 anonim válasza:
Ha nyert volna akkor matriarchátus lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!