Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom,hogy szinte mindenfé...

Jól látom,hogy szinte mindenféle támogatásból kiesnek, a 26-50 év közötti szinglik, illetve gyermeket nem tudó,nem akaró párok?

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 11:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%

"13-es.Munkaviszony is kell ám ahhoz a támogatáshoz."

Lakatos Ronaldóék is el tudnak menni minimálbérért rabszolgának, és arra is kapnak támogatást. Csak az, hogy azok a gyerekek milyen körülmények között nőnek fel, mennyi pénzből, az nem számít az államnak, így is kapnak sok kicsi rabszolgát. Én nem fogok egy államnak sem rabszolgát szülni, taníttatni akarom a gyerekemet, normális körülmények között, nem a balhés nyócker kategóriájú iskolákba, amiből sajnos egyre több van, olyan felnőttet akarok nevelni a gyerekemből, akinek piacképes tudása lesz felnőtt korára, és meg tud élni önállóan, az pedig pénz. Ha ezt nem tudom biztosítani, akkor lemondok a gyerekvállalásról.

2022. febr. 4. 12:46
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
Sem a szüleimnek sem a nagyszüleimnek nem kellett segély ahhoz, hogy fel tudják nevelni a gyerekeiket, és hogy a gyerekeiket taníttatni tudják, az ő fiatalkorukban nem volt ennyi családtámogatás, és nem voltak gazdagok, mégis meg tudták oldani, ma luxus a gyerekvállalás.
2022. febr. 4. 12:51
 23/27 anonim ***** válasza:
35%
Igen, de ez így helyes!
2022. febr. 4. 13:15
 24/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%

"Én nem fogok egy államnak sem rabszolgát szülni, taníttatni akarom a gyerekemet, normális körülmények között, nem a balhés nyócker kategóriájú iskolákba, amiből sajnos egyre több van, olyan felnőttet akarok nevelni a gyerekemből, akinek piacképes tudása lesz felnőtt korára, és meg tud élni önállóan, az pedig pénz. "

Amíg Lakatos Ronáldóhoz hasonlítod magad, addig te magad is csak egy Lakatos Ronáldó leszel. Azon csak te tudsz változtatni, hogy eljuss arra az anyagi színvonalra, hogy már bele tudj vágni. Amíg ez nincs meg, addig lásd két mondattal előbb: te is csak egy Lakatos Ronáldó leszel.

"Ha ezt nem tudom biztosítani, akkor lemondok a gyerekvállalásról."

Nincs ezzel sem semmi gond. Ez is egy döntés, amiért vállalod annak következményeit. Ez pedig az, hogy nem kapsz ugyanolyon támogatást (sem), mint Lakatos Ronáldó. Semmi probléma sem azzal, hogy valaki a gyereket vállalja, sem azzal, hogy a gyerekmentességet. Csak tudja vállalni a döntése következményeit.

2022. febr. 4. 13:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul messze állok Lakatos Ronaldóéktól anyagilag, mégis én képes vagyok belátni, hogy gyerekre nem telik, ők pedig potyogtatják tucatszámra a purdét felelőtlenül.
2022. febr. 4. 13:27
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ez is egy döntés, amiért vállalod annak következményeit. Ez pedig az, hogy nem kapsz ugyanolyon támogatást (sem), mint Lakatos Ronáldó."

A szüleim sokkal kevesebb támogatásból úgy, hogy kifejezetten rossz anyagi körülmények közül indultak, gond nélkül fel tudtak nevelni két gyereket, nem nélkülöztünk, megvolt minden, ami kellett. Nem támogatás kell, hanem az, hogy megfizessék rendesen a munkavállalókat.

2022. febr. 4. 13:30
 27/27 anonim ***** válasza:
82%
Simán kijátsssza és visszaél a #szia uram# a szociális rendszerrel , egymás kölkeit nevükre veszik 100 ezreket kapnak rajkóként plusz ingyen suli étkezéssel . Ez a mi hátrányos megkülönböztetésünk . A plusz amikor a sittes strigó nevelőintézetis vagy pénzért vett rokont futtató elficcen SL mercivel az önkoriba segélyért . Vállalkozók is nagycégek le tudnak írni bármit ami kihozza őket nullás közelihez . Okoskodni lehet de aki tényleg rászorul az van kihagyva a támogatás kedvezmény köreiből .
2022. febr. 4. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!