Jól látom,hogy szinte mindenféle támogatásból kiesnek, a 26-50 év közötti szinglik, illetve gyermeket nem tudó,nem akaró párok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 11:23
1/27 A kérdező kommentje:
Én pl. Szingli 30 éves F vagyok
Kicsit másodlagos állampolgárnak érzem magamat.
Várom már,hogy mikor jön a szingli vagy agglegény adó.
2022. febr. 4. 11:25
2/27 anonim válasza:
Azoknak mégis minek kéne extra támogatás? Egy középkorú tartsa már el magát. Élvezzék az alacsony SZJA-t_meg KATÁT.
4/27 anonim válasza:
Jól, de nem is kell a gyerekeiket felnevelni. Azt a pénzt mind magukra költhetik szabadon.
5/27 anonim válasza:
Tessék családot alapítani :)
Szomszéd jóskabácsi/79
6/27 anonim válasza:
#4 Szabadon rakhatom félre, hogy legyen legalább önerőre pénzünk és ne anyámék nyakán éljek. 30 évesen eljutottam oda, hogy hiába raktam félre minden hónapban az életben nem fizetek ki egy 20-30 milliós ingatlant, amit aztán fel is kell újítani. Elhiszem, hogy támogatni kell a családokat, de nem így.
7/27 anonim válasza:
Azoktól vonják el illetve nem kapnak semmit akik egyedüliek azért hogy odaadják a próbálkozóknak .Burkoltan egy szingliadó . Ez akkor is jobb szitu mint a semmire plusz uzsorára vállalnak 3 purdét és eladósítják magukat a bizonytalanra . Egyébként 30 éve semmi kedvezmény támogatás vagy plusz nem illetett meg , pályázaton sem nyertem . Nem is fizettem le senkit mert gyaloglásra sem volt stexem .Teszek a nemlétező társadalom ( mert ez horda ) normáira siralmaira , amit tudtam elinteztem magam vagy lemondtam róla .
8/27 anonim válasza:
Ha van nyugdíjpénztári, egészségpénztári, nyugdíjbiztosítási számlád, a befizetéseid után igénybe vehetsz adóvisszatérítést. Ez a lehetőség megvan ennek a csoportnak is. Más valóban nincs sajnos, és nem biztos, hogy csak magára kell költenie, mert ez a korosztály már simán beleesik abba a csoportba, hogy a szüleit kell segítenie. Egyébként meg én például sokat kell, hogy költsek fogászatra sajnos (sorozatos félrekezelések eredménye, köszönöm szépen a rossz fogorvosoknak, nem én hanyagolom el), egy vagyon csak az, hogy normális fogaim legyenek, több havi fizetés.
9/27 anonim válasza:
A gyerekesnek is vannak szülei, a saját fogain kívül pedig a gyerekei fogaira is költ.
10/27 Koplárovics Béci válasza:
Gondolj bele abba, hogy te mibe fektetnél be! Olyanba, amit fizetsz-fizetsz, aztán a végén pénzednél sem vagy, vagy olyanba, amiért többet fizetsz, de aztán legalább a befektetést visszahozza?
Ha te az utóbbiba, akkor az állam miért legyen rossz gazda, hogy az elsőt válassza?
Igen, igazad van, nem minden befektetés fog így sem megtérülni. De kockázat nélkül nyereség sincs.
"Várom már,hogy mikor jön a szingli vagy agglegény adó."
Ha szerinted a kedvezményrendszer nem az, akkor nem érzed magad eléggé másodrendűnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!