Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Fidesz szavazók...

Szerintetek a Fidesz szavazók nagy része mikor fog rájönni hogy a felcsúti koleszterinszörny léptenyomon saját magának beszél ellen, és hazudik neki évről évre?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom teljesen laikusként meghallgatok 1-2 beszédét, és folyton-folyvást valami ellentmondásba bukkanok, vagy valami 180 fokos fordulatba. Ezt egy felnőtt ember nem veszi észre, vagy ez a milliárdokból finanszírozott propaganda ereje teszi? Nem hiszem el, hogy valaki ennyire vakon, és bután áll hozzá az országot érintő dolgokhoz.

ma 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Soha. Mennek vakon utána.
ma 15:31
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 Pedig libsi propagandaként se lehetne eladni ezeket, hisz a nagyvezír szájából jönnek ki a szavak ő mondja ezeket, és az hogy mi történik ők is tapasztalhatják ezért nem értem, mert jó nem hisznek egy Telex cikknek oké, de hogy a saját fülüknek/szemüknek sem azért az durva elvakultság..
ma 15:33
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Nem hazudott. Mindig mondta, hogy nem lesz migráció. Nem is lett. Nem lesznek transzik ovikba. Most már pride sem lesz Isten áldja meg érte👍
ma 15:36
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Soha.

Azt aggyal és memóriával lehet. Hol van olyan az orbánista szavazóknál?

ma 15:37
 5/12 A kérdező kommentje:
#3 2/10 ragebait, de nem erről beszélek nem a gumicsontokról.
ma 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

Minek hallgatsz beszédet? Én fidesz szavazóként se hallgatok beszédet, mi a fenének? Itt is azonnal jönnek a kérdések ellenzéki oldalról, lassan több ellenzéki nézi mint fideszes.

Majd úgyis megírják a hírek a lényeget.

ma 15:41
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Persze megírják az 1 órás beszédből az 5 perces propiösszevágást én inkább szeretek úgy tájékozódni, hogy hallom a két fülemmel a teljes szöveget.
ma 15:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Én ezt úgy irom, hogy alapvetően rühellem a mai magyar kormányt, rühellem azt a trágyát, ami ma a médiából és a politikai kommunikációból ömlik, azt mégjobban rühellem, ahogy az ország áll, de tudom, hogy van olyan, aki pontosan érti, hogy mi történik az országban, de nincs más választása, mert a politika ad neki munkát és megélhetést. El kellene ezt a minden szavazó hlye-t engedni, mert ettől nem lesz változás.

Alternativát kellene taláálni és megtörtni a földesúri rendszert valahogy és a választási rendszert. A kettő együtt adja a NER-t, nem a szavaóik értelmi képessége. Ez egy maffiarendszer.

ma 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:

“mikor fog rájönni hogy a felcsúti koleszterinszörny léptenyomon saját magának beszél ellen, és hazudik neki évről évre?“

A felcsúti koleszterinszörny hazudik Orbánnak?

Nem szép dolog……

ma 15:48
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 Végülis benne van hogy magának is hazudik szóval érthető.
ma 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!