Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetne megértetni a...

Hogy lehetne megértetni a homofóbokkal, hogy amit csinálnak, az nem helyes dolog?

Figyelt kérdés
Nem helyes dolog gyűlölködni a melegek iránt. Miért nem tudnak legalább egy semleges álláspontot kialakítani velük kapcsolatban. Egyébként eszembe nem jutott volna a kérdés, ha nincs Orbán évértékelője, és oda nem szúr a melegeknek. Nem kell szeretni őket, nem kell a melegbárokban hemperegni velük, de minek kell utálkozni? A politikában is megvan ez a hergelés, és itt 1-2 válaszadó is nagyon durván homofób kommenteket szokott tolni.

ma 14:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ízlés dolgában én nem vitatkozok. Lehet valakinek nem ízlésesek. De itt most én a konkrét gyűlöletet kérdezem.
ma 14:34
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

Bizonyos embereket a gyűlölet hajt, éltet. Ez az élet sava-borsa.

Van, aki a melegeket. Van, aki a színesbőrűeket. Van, aki a az Újpestet. És van, aki mindent és mindenkit.

Nem tudod őket megváltoztatni.

ma 14:40
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

Senki sem gyűlölködik. Itt akik gyűlölködnek azok a liberális politikusok. Cenzúra meg a kirúgás. Ez a gyülőlködés

Meg kellene érteni, hogy a transzneműség ugyanaz mint az emberiség történelmének egészében volt egészen 2015-ig és a pszichiátrián kezelték. Nem léteznek 80 nemek sem, amit 2015-től találtak ki és a gender egy politikai propaganda. Ennyi. Térjünk vissza a normalitásba. "Jó" volt elhülyűlni a jólétbe, de elég volt

ma 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Nincsen baj a melegekkel, de nem kellene másokra rákényszeríteni és a gyerekere sem rámagyarázni, hogy legyenek azok. Reklámozni sem lenne szabad, mert gyenge népek leszünk
ma 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiszek abban, hogy a tolerancia kivívásának módja, a pride vagy az LMBTQ hiszti lenne. Ezzel csak olajat öntenek a tűre

Másrészt egy rendellenesség tolerancia tárgya kell hogy legyen és nem büszkeségé.

Tehát már az egész értelmezése is helytelen

Jöhet a lepontozás!

ma 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Én totál semleges vagyok.

Nem szeretem a fideszt,nem szeretem a dk-t sem.

Nem szeretem a homofóbokat,de nem szeretem a b#ziskodást sem.

Nem szeretem,mikor reszkető kezű kisnyugdíjasok a drága tojásokkal dobálják a melegeket,de nem szeretem ,nem támogatom azt se mikor a melegek felvonulgatnak

Szóval én totálisan semleges vagyok ebben a témában

ma 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az jó módszer lenne, ha emlékeztetjük őket lépten nyomon ennek fontosságára. Pl reklámokban. Többnyire hetero sör reklámot pl vihetne egy kis helyes transz. Aztán a nagy nézettségű hetero filmekben pl James Bond lehetne egy fancy transz, afro, nembináris lény is. Azzal nem tudnának elmenekülni a kihívás mögül 😂
ma 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
5! Furcsa...miért nem megy a hőbörgés mondjuk a munkahelyek akadálymentesítése vagy az alacsonypadlós buszok ellen? Az is, RÁKÉNYSZERÍTÉS, nem? A KRIPLIK, TOTYAKOSOK, miatt ilyenek! TŰRHETJÜK EZT??? Hogy egy beteg kisebbség uralkodjon a közlekedésünkben és az építészetben...őőőőő, tűrjük, te is, én nem nagyon hallottam még, mondjuk arról, hogy mondjuk bárki megdobálná egy tolószékes menet -volt már több -tagajit, vagy éppen valaki betörné az új buszok ablakát, csak mert "Kripliimogatószaralacsonypadlós".
ma 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

7. Már ez van.

A legújabb agymenés:

Már megint Krisztus személyét gyalázzák - fekete, biszexuális színésznő játssza majd a Megváltót.

Forrás: [link]

ma 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:
17%
9! Hű de keresztény vagy...de gondolom fejből mondjuk a négy evangélista neve nem megy.
ma 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!