Nagyon helyes: az RTL és az ATV sem hajlandó leadni Magyar Péter újévi igehirdetését. Vajon mit fognak kitalálni a csalódott Tisza-hívők? "Hát már mindenkit megvett a Tóni?"
Miután az MTVA közölte, hogy „a kabaré műfaja már foglalt”, a Média1 nevű médiapiaci szakportál megkérdezte a többi szóba jöhető tévécsatornát, hogy ők nem tervezik-e leadni Magyar Péter újévi köszöntőjét.
A Media1 megkereste az RTL-t, az ATV-t, a TV2-t és a HírTV-t is, közülük az utóbbi kettő nem választolt, míg az első kettő nemleges választ adott.
"Vajon mit fognak kitalálni a csalódott Tisza-hívők?"
Nincsenek csalódott Tisza-hívők, kár erről álmodozni.
Mi egyébként Gyurcsány és Orbán bukására fogunk koccintani, miközben MP beszédét nézzük. Hajrá Tisza!
Nem vagyok csalódott, nem adják le akkor nem adják le.
Az rtl meg csak nyomja a kékfényhíradóját.
Hajra Tisza, Mindent bele!
Már én is készültem a beszédemmel de hallom Péter uraságnak sem engedték. Akkor lehet hogy nekem se fogják. Sajnálom, pedig jókat mondtam volna.
Átlag Béla, 56, melós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!