Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon helyes: az RTL és az...

SzocdemOliver kérdése:

Nagyon helyes: az RTL és az ATV sem hajlandó leadni Magyar Péter újévi igehirdetését. Vajon mit fognak kitalálni a csalódott Tisza-hívők? "Hát már mindenkit megvett a Tóni?"

Figyelt kérdés

Miután az MTVA közölte, hogy „a kabaré műfaja már foglalt”, a Média1 nevű médiapiaci szakportál megkérdezte a többi szóba jöhető tévécsatornát, hogy ők nem tervezik-e leadni Magyar Péter újévi köszöntőjét.

A Media1 megkereste az RTL-t, az ATV-t, a TV2-t és a HírTV-t is, közülük az utóbbi kettő nem választolt, míg az első kettő nemleges választ adott.

[link]

dec. 30. 18:30
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
#46 Ahogy sejtette, nem vagy hajlandó elolvasni. Ugyanis az is bele van írva, hogy nincs ehhez joga az alapítvány kuratóriumának.
jan. 1. 15:31
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Bár sem hívő, sem csalódott nem vagyok, azért válaszolok:

Semmit sem szólok. Amikor olvastam a szándékról, biztos voltam benne, hogy nem fogja egyik csatorna sem elfogadni a felajánlást.

Az internet világában ez jelentéktelen tény.

Ma reggel megnéztem a Youtuben-on.

jan. 1. 16:05
 43/53 A kérdező kommentje:

"Ma reggel megnéztem a Youtuben-on."

Mennyire volt vicces? Megéri végignézni?

jan. 1. 16:15
 44/53 anonim ***** válasza:
71%

#43 nézd meg és majd eldöntöd, hogy neked megérte-e.

Mondhatom, hogy nekem megérte, de nem vagyunk egyformák.

jan. 1. 18:12
 45/53 anonim ***** válasza:
55%
#43: Neked nem fog tetszeni, mert Orbánt hitelesen összegyurcsányozza benne.
jan. 1. 18:57
 46/53 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az M0-as esete jut eszembe. Ugye nagy felháborodast váltott ki ,hogy fizetősse akartak tenni teljes egészében. Ekkor ,hogy csillapitsak a kedélyeket csak részben lett az. Aztán rá egy évre láss csodát az egész az lett. Ez mekkora sunyi alattomos kikenyszeritese az akaratuknak amit mindenáron vegigvertek. Tehát ez az alapítványi manoverezes az első lépés a magántulajdonban való atjatszasnak. Hiszen látjuk pl. hogy muemlek epuletekbol egyik napról másikra,hogy lett bontandó épület és tűnt el lényegében. Vagy pl. Most januárban 40 kastély fog magankezbe vándorolni ingyen. Ez az egész egy remalom.
jan. 2. 22:56
 47/53 anonim ***** válasza:
18%

#46 Az M0 minden egyes szakaszát ki tudod kerülni nem fizetős úton. A fizetőssé tétele pedig annyit jelent, hogy meg kell venned a megyei bérletet ami 2025-re 6890Ft lesz összesen. Ezért az összegért pedig egész Pest megyében használhatod az összes autópályát.

Van egy rakás olyan kastélyunk aminek sem a felújítása, sem a gondozása nem megoldott. A magánkézbe kerülésnek a feltételei pedig igen erősek:

"az új tulajdonosnak 10 éves felújítási tervet, valamint 30 éves üzemeltetési és felújítási tervet kell benyújtania, és ha bármelyiknek nem tesz eleget, akkor büntetőkamat terheli, illetve az épület vissza is szállhat az államra. A közgyűjteményeknek látogathatónak kell maradniuk, és a kastélyparkokat az év minden napján nyitva kell tartani."

ha választani kell aközött hogy ezek az épületek ne legyenek felújítva, ne legyenek látogathatóak, hasznosítottak és aközött hogy ezt egy magán befektető tegye meg úgy is hogy az övé lesz, akkor ez utóbbit választom. Az állam így is rengeteg műemlék jellegű épületet, várat, egyebet tett már rendbe hatalmas pénzekért. Ezek miatt mindig ti hisztiztetek a legjobban.

[link]

tegnapelőtt 00:39
 48/53 anonim ***** válasza:
72%

47. Igen,lehet kerulni de mekkora kerülő árán? M0 hid miatt rakenyszeritenek a fizetésre. Különben meg ez is az én adombol épült mint a többi autópálya de megis Meszarose 35 evre minden bevétel. Köszi.

Menj már fel az Eltűnt Budapest muemlekvedo oldalra légyszíves. Ott majd meglátod hogy, mik tűntek el.

Csak izelito: Radetzky laktanya, Mahart szekhaz, Kozvagohid, Agrár miniszterium, Tunderhegyi pszichiátria.

A Heinrich udvart most kezdik bontani hiába tiltakoztak a kerület lakói. Kiemelt beruhazassa van nyilvanitva és ezzel mindenki fogja be a pofáját.

Azt a szegeny muemlek hivatali alkalmazottat kirugtak az állásából mert felmerte emelni a szavát a muemlekvedelem mellett.

Melyik országban élsz te? Nem látod hogy csak azért is, erővel lenyomnak mindent és mindenkit ha érdekük úgy kívánja. Hanynom kell tőlük.

tegnapelőtt 18:39
 49/53 anonim ***** válasza:
0%
#48 Ez szimpla majomkodás. Az M0 hidaktól nem messzire van másik híd amin minden gond nélkül átmehetsz. Valamit valamiért, ha neked kell ez a közlekedési lehetőség akkor vedd meg a hozzá kötött megyei matricát és ennyi. Nem a világvége ez a költség egy teljes évre. Komolyan ezen hisztizel, hogy ki kell fizetned 12 hónapra közel 7 ezer forintot? Tényleg ez ok az ilyen megnyilvánulásra, hogy havonta egy liter tej árát ki kell miatta fizetned, ellenben teljes Pest megyében ugyanúgy használhatod az autópályákat? Ez nem sokkal több, mint egy BKV jegy ára. Gondolom az meg nem zavar hogy Budapesten sok helyen már 1 óra parkolás többe kerül mint ennek a havi költsége.
tegnapelőtt 19:15
 50/53 anonim ***** válasza:
61%
Deli M0 hídtól 10 -15 km a másik hid. Nem érted. Kifizetem de a bicska nyílik a zsebemben mikor 35 éves koncessziórol írnak meg 10-szeres áron készül el az út. (Van a családban útépítési vallalkozo aki piramis aljan van es meselt meredek dolgokat) A parkolás ugyanez. Hova a faxomaba tűnik az a sok pénz,hogy a kerulet parkolási társaságok veszteségesek? - Egy darab parkolohaz nem epult parkolasi penzbol. Akkor mire fizetek? Valaki akkor itt az én pénzemen nyaralgat, illetve huzogatj otthon miközben a munkahelyen en tolom az ipart.
tegnapelőtt 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!