Bizonytalanok, értelmesen megindokolni, miért nem egyértelmű nektek, hogy az ellenzékre kell szavazni?
-Én nem értek egyet Márki-Zay Péterrel abban, hogy...
-Nyomorult fideszbérenc elvesszük a krumplidat ostoba fidesztálib ha meglátlak agyonverlek rohadt fidesznyik lámpavason fogsz lógni fidióta tarkónlövünk a Dunába Orbánista féreg stb.
Én egy darabig inogtam. Mert nagyon tetszik, hogy a MHM kiáll az oltások ellen, hogy komoly vitákba belemennek szakemberekkel orvosokkal és a szakemberek nem tudnak válaszolni a logikusan feltett kérdéseikre és így bemutatják az embereknek, hogy mekkora kamu az egész dolog. Az ilyen kiállásaik miatt szimpatikusak. A másik, hogy az oltást nem felevő tanároknak, rendőröknek, nővéreknek stb a lehető leggyorsabban szereznek új állást.
Viszont 1-2%nál többet nem nagyon fognak elérni így pocsékba menne a szavazatom, míg a Fidesznek még tuti maradt a 18as 3 millából vagy 2 milla szavazója. És a fidesz leváltása még ettől a oltás nem oltás, kötelező nem kötelező dologtól is nagyobb prioritás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!