7 hetes terhes vagyok, tegnap voltam uh-n, bizonytalan volt a doki vmikor láttott pulzálást, vmikor nem, a lapra azt írta az embrió vitalitása nem egyértelmű, vki járt már így, reménykedhetek még hétfőig?
Van még remény hogy él a magzat?Augusztusban volt egy elhalt terhességem a 6.hét körül,10 hetesen vették észre.
Tegnap mikor voltam a CRL 5mm volt, 1 héttel előtte pedig 2,1mm, nőni nőtt egy hét alatt.

Persze hogy van remény.
De milyen gépen dolgozik, aki egyszer lát valamit,egyszer nem..?
Nézesd meg mással is. Szerintem ne aggódj. :)

Hat....
7 hetesen, az 5mm crl nagyon kicsi, a duplajanak kene lennie.
Ha kesobb fogant, akkor viszont minden rendben lehet! Ezt kene tudni, neztel ovut?!

Én 7 hetesen voltam először, csak a szikhólyagot látta és azt írta a leletemre, hogy embrió sejthető. 9 hetesen mentem vissza, akkor pedig mar 22mm volt a crl és szívhang is volt. Nekem hosszúak a ciklusaim és nem félidőben fogant.
Drukkolok neked!
Voltam magán dokinál, a sajátomnál, megnéztük és van szívdobogás/pulzálás, minden ok, nőtt.
De azért a félszet jól belém nyomta az ügyeletes doki egy életre.
Remélem most már minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!