Szerinted hol van jobb helye egy ilyen gyereknek (LMBTQ-politikai kérdés)?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy örökbeadható gyerek, aki mondjuk elmúlt 6 éves, ezért már nem kell a házasoknak, akik kisbabát szeretnének.
Viszont lenne egy LMBTQ-pár, akik szívesen örökbefogadnák. Hol lenne jobb helye?
2022. jan. 22. 14:02
31/35 anonim válasza:
#30 önmagában azért, mert egy család szegény, tilos kiemelni gyereket a családból. Hogy apád miért és hogyan jutott idáig illetve mit tehetett volna a szociális rendszer értetek, az a valódi kérdés, illetve az, hogy miért nem léptek közbe a tanárok, amikor csúfoltak a társaid (akik amúgy ugyanúgy csúfoltak volna a 2 apukád miatt akkor is ha Nike cipőben jársz és lazacos szendvicset uzsonnázol).
32/35 anonim válasza:
#31 #30
Érdemes lenne úgy általánosságban a szülőket oktatni, hogy hogyan neveljék a gyereküket.
Az örökbefogadásnál az a jó hogy kötelező tanfolyamon részt venni, ahol megtanítanak gyereket nevelni és ellenőrzi a gyámhatóság hogy tényleg készen állsz arra, hogy egy gyereket nevelj.
Amúgy ez a 2 apuka dolog ez olyan hogy kb a gyerekek mindenért is csúfolni akarnak, épp milyen pólót veszel fel, milyen a hajad, mit szeretsz csinálni, milyen zenét hallgatsz, túl sovány vagy, túl kövér vagy, túl sokat tanulsz, túl keveset tanulsz.
33/35 anonim válasza:
Rég rossz ha egy gyerek jobb helye politikai kérdés, nem gyermekjóléti. Hetero és meleg szülő is lehet jó, bagy nagyon szar- nem azon múlik hogy kivel szeret dugni.
34/35 anonim válasza:
#31 Arra celoztam igazabol hogy mindenhogy belekotnek egy gyerekbe ha nem all ki magaert. Van egy baratom aki meselte hogy vallalkozo szulei voltak, viszont csendes volt es igy is piszkaltak.
35/35 anonim válasza:
Én esetemben inkább döbbenet volt, mikor kiderült, hogy anyum 38 lett akkoriban mikor én születtem, apum meg 42.... sőt a származásomba is belekötöttek, hogy lengyel vagyok... ilyenek, túl éltem... és meleg is vagyok... bár nem gondolom, hogy megjegyzésekből lehet-e építkezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!