Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyereknek vagy felnőttnek...

Gyereknek vagy felnőttnek jobb lenni?

Figyelt kérdés
Ki melyiket preferálja és miért?

2021. máj. 22. 16:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Gyerekként felnőttnek, felnőttként gyereknek... :)
2021. máj. 22. 16:34
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Gyereknek :(
2021. máj. 22. 16:37
 3/26 A kérdező kommentje:
Indoklás? :D Én jobban szeretek felnőtt lenni. Tudom kontrollálni az érzelmeimet, nincsenek hisztirohamaim mindenféle hülyeség miatt, független vagyok, van saját pénzem, oda megyek, ahova akarok. Magabiztos vagyok, gyerekként nem találtam a helyemet, mindig másoknak akartam megfelelni stb.
2021. máj. 22. 16:39
 4/26 anonim ***** válasza:
55%
Ez kérdés? Gyereknek. Mindenki körbe rajong, nincs felelősség, nincs probléma, mindent megoldanak a szülők, a gyerek folyamatosan csak jól érzi magát, persze ha megfelelőek a körülmények. Biztos van olyan felnőtt, aki élvezi a felnőtt létet is, de nekem egy ideje ez csak rossz dolgokkal jár.. inkább lennék újra gyerek.
2021. máj. 22. 16:40
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Fiatal felnőttnek
2021. máj. 22. 16:43
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Megvannak az előnyei és a hátrányai a gyerek és a felnőtt kornak is.
2021. máj. 22. 16:49
 7/26 A kérdező kommentje:
#4 na nekem ez például furcsa, hogy valaki jobban szeretett gyerek lenni :) Én már akkor is elég akaratos, önálló egyéniség voltam és utáltam, hogy nem lehettem a magam ura. Az meg, hogy mindent megoldották-e helyettem, nagyban függ a szülőktől. Az én szüleim elég összeszedetlenek voltak, sokszor elkéstem suliból, mert nem vittek be időben, kevés kaját csomagoltak, így mindig éhes voltam stb. Pedig jómódúak voltunk, csak őszintén szólva nem a gondoskodó szülők mintapéldái voltak :D De nyilván ha összeszedettebbek lettek volna, lehet én is jobban szerettem volna gyereknek lenni.
2021. máj. 22. 16:51
 8/26 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, nekem elég jó gyerekkorom volt, persze volt pár rossz dolog is, de egyébként jó volt. Aztán a 20as éveimet is imádtam, talán az volt a legjobb. De most egy ideje csak probléma probléma hátán van.. nem tudok egyszerűen boldog lenni.. nem jó semmi, ahogy van. Hiába próbálok változtatni, nem sikerül. Emiatt lennék most inkább újra gyerek, akkor boldog voltam, most egyáltalán nem..
2021. máj. 22. 16:55
 9/26 anonim ***** válasza:
66%
Felnőttnek. Igaz, hogy több a kihívás, de ha sikerrel veszem, nagyobb a megelégedés is. És legalább szabad vagyok abban, hogyan oldom meg őket (gyerekként meg mindenki mindig csak parancsolgatni tudott).
2021. máj. 22. 17:00
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Felnőttnek.. mert van felelősség, és nem más mondja meg mit tegyek.
2021. máj. 22. 17:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!