Ki fog nyerni az áprilisi választáson?
49# Köszi, átolvastam. Tudod mi van benne?
Kell, kell, kell, kell ecc.
Ja, azt könnyű mondaniuk, és a HOGYAN? Az hol marad?
Ez nem program, hanem puffogtatás... Jaaaj," hogy mindem településre védőnői szolgálat kell" .
Igen, tudjuk, és találsz rá munkaerőt? Nem! Meg fogja tudni oldani az ellenzék? Nem
Kórházak működése, fejlesztése?
Kaptak rá lehetőséget. Mi volt?
Vizitdíjautomatákat raktak a kórházba. Lehetőleg 400 méteren belül egyet, hogy keresgélni kelljen, persze apró nem volt nálad, (akkor még nem lehetett fizetni kártyával, telóval)
De hogy eü ellátást nem kaptál, az BIZTOS!
De trezorok voltak a kórházi ágyad felett, hogy a kincsecskéidet bele tudjad rakni, és ki is tudd onnan szedni.
A hülyeség, hülyeség hátáni intézkedéseik voltak.
Nem véletlenül takarították el azt a semmirevaló társaságot évtizedekre.
Senki nem kiváncsi rájuk már bocs.
Örülök hogy elolvastad!
Ez a felismerés programja: ha tudjuk hogy mi kell, akkor tudjuk a céljainkat is!
Az hogy miből? Szerinted a NER mennyit nyúlt le ebből az országból? Az ilyen Schadl, Völner, Mészáros, Rogán, Habony és hasonló tolvajok által?
Az unió újra megnyitja a csapokat, ha látja hogy nem a tolvajok nyertek!
Ha kiiktatod a gazdaságból a Fideszes lopásokat, már sokkal beljebb vagyunk!
Most te jössz: linkeld a Fidesz programját!
52# Köszi, nekem tökéletesen megfelelt az eddig is amit csináltak, a rezsicsökkentés, a családi adókedvezmény, a közmunkaprogram nagyon jól működik, csak pár példa. Ezeket az intézkedéseket melyik korábbi kormány alkalmazta úgy mégis? Egyik sem.
A fidesz már bizonyított. A többinek meg még értelmes programja sincs.
Ott a D. Klárika, háborút akar. Nem normális az a csaj, komolyan mondom. Többen kommentelték neki, hogy e.sz. 1 személyben beszéljen mert a magyar nép többsége nem akar beleszólni az ukrán-orosz konfliktusba. Tessék! Mit tesz ez az ostoba Klárika? Szít, csak azért mert orbán nem akar háborút.
Undorító az egész baloldal hozzáállása.
53: te nem vitatkozni akarsz, hanem agitálni!
Az euró 400 HUF, és te annak tapsolsz, hogy néhány óra alatt szart sem ér a munkaerőd?!
Te tényleg fidernyák vagy - és elmebeteg!
Ezzel magyarázható az is, hogy nem érted az összefogás szándékát: egy normális európai országot akarnak, amiről Orbán bebizonyította hogy képtelen megvalósítani! Orbánnak el kell takarodnia!
#52 ez épp olyan lózung-gyüjtemény, mint bármelyik ötéves terv a Kádár időkből, láthatóan az a vér sem vált vízzé. Még az ingyensör az MKKP-tól hiányzik belőle.
Olvasgass bátran: a strtégia léténrk alapvető követleménye a fókusz léte, ez meg ilyen ez is kéne, az is, meg amaz is de jó lenne.
A fideszé világos: sokmunkahely, sok bér, sok adó, még kisebb kulcsokkal is tizenezer milliárdos többlet van, mert nem 1,2 millió munkanélkülit fizetük, hanem ennyivel többen fizetnek SZJA-t.
Így aztán van miből osztogatni.
Plszben ott van még a ÁFA csalások megnygyedése is, az is vahg 600 milliárd plusz évente.
Magyarország nem segíjből él, max a BAZ megyiek, naponta termelük 131 milliárdot. Az a visszafogott járandóságunk meg fog érkezni, csak kicsit szivatják még a kormányt, hátha elbukik.
De nem fog: az októberi ellenzéki felsülés a pár ezer részvevővel figyelmeztető jel volt, a népszavazásos buktájuk már erős jel, a tegnapi 600 fős gigatüntetés meg eléggé mutatja, hogy nem fognak győzni.
#54, nem tudom, te mit értesz vita alatt, de amit írtál az nem az.
Nem írom, hogy hülye vagy, csak figyeld meg, hogy reggel azzal kezdi a rádió is, hogy esett a forint.
Hajnalban.
Ugyan hol?
A japán,kínai és szingapuri tőzsdén.
Nincs annak semmi köze a magyar gazdasághoz, spekulációs cikk, mint a nyugati energia ár lett.
Értem, hogy ellenzéki győzelemre vágytok, de attól az nem lesz valószínűbb.
"azon a kevés felületen ahol szóhoz juthat hogy milyen az hazugság amivel vádolják/magyarázkodhatnak."
Szerintem a mai világban van elég felület, a legolvasottabb honlapok, nem fideszesek, az RTL Klub nem Fideszes, vannak különböző Youtube csatornák.
Az M1-et pedig állítólag nem sokan nézik, ahogy a Hirtv-t és a Pestitv-t sem.
Print lapokat sem olvasnak már olyan sokan, mint 20 éve, de ott is van Népszava, Magyar Hang, Magyar Narancs, hvg, 168 óra, Élet és Irodalom.
Az idősek között, akik nem neteznek, azok is váltogathatják a tvcsatornákat.
Tehát szerintem nem igaz, hogy nincsen felülete az ellenzéknek.
Jah és a Facebookot, meg Tiktokot nem is említettem.
"ez épp olyan lózung-gyüjtemény, mint bármelyik ötéves terv a Kádár időkből, láthatóan az a vér sem vált vízzé."
Hehehe, nem is mondtad hogy van humorérzéked...
Mert az kell ahhoz, hogy az ember röhögés nélkül olvassa: ha az ellenzék nyerne ez lenne, azt tenné, és az szörnyű lenne!
Valóban: feltételes módban vádaskodva nem vagytok vitaképesek!
Kértem a programotokat, de csak a fent elmebeteg választ kaptam.
Tudod, rajtatok már az is röhög, aki eddig a krumplitokért X-elt...
A 400 Ft-s euró meg Soros-Brüsszel bosszúja...:D
De akkor mi a f@szért szívódtatok velük, ha közben a fasorban sem vagytok?!
#57, a forint piaci termék, nem nemzeti valuta. 2008-ban mondta fel az MNB (Simor bankelnök) azárfolyamsáv tartását, az euróhoz képdt 15%-os sáv volt addig. (ezzel húzták csőbe a devizahiteleseket)
A lózungok szép gyüjteményét látod a Kádár féle utolsó ötéves tervben, pár év múlva már buktak is.
Üres dumák, mint a mai Összefogásé: ez is kell, az is kell ez is szép lesz, meg amaz is... persze, hát az így megy!
Ugyanaz a csapat.
Az országrontó Orbánhorda hazavágta a forintot is: a "munka világában" ezzel leértékelte a munkaerőt, a teljesítményt és a megtakarításokat!
Ennek a hordának vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!