Ha mégis az ellenzék nyerne az Áprilisi választásokon, akkor az összes ma még aktív kormánypropagandistákat(müsorvezetők,szerkesztők) is elbocsájtják a rádio/TV-k ből ?
Szerintem nem.
Azok annyira szolgalelkűek, hogy mindig az aktuális hatalmat szolgálják ki, ha kell. Elemi érdekük.
2: nem mind, vannak azért olyanok, akik fanatikusan fideszesek:
Az M1 műsorában nyilvánította ki a kormány iránti támogatását Bende Balázs műsorvezető-szerkesztő | Media1
Másrészt aki képernyős, és az arcát adta ehhez lezülléshez, az eleve nem lehet hiteles, ha hirtelen közszolgálativá változna.
4: Orbánék kirúgtak mindenkit, amikor jöttek, úgy látszik, nem szeretik a másfajta hangokat, el akarják nyomni azokat
A közmédiát most alig nézik, értelmes ember nem a propagandaszlogenek szajkózását akarja állandóan hallani.
#3-nak:
A TV2 teljes stábja annak idején szemrebbenés nélkül váltott ellenzékiből fideszessé. Tehát hitelességről eleve nem beszélhetünk.Ugyanezt visszafelé is szemrebbenés nélkül tennék, és szerintem KÉRÉS NÉLKÜL, hogy megőrizzék a munkájukat.Mindig az aktuális hatalomnak nyalnak.
#5-nek:
Érdekes. Én nagyrészt ugyanazokat az arcokat látom például a TV2-ben.
9: azért mert a köztv szimbolikus, normálisan a köz tévéje, közpénzből fenntartva, nem a fidesz propagandaosztálya, mint most
Régebben jóval többen nézték, mielőtt a fidesz lezüllesztette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!