Pontosítsunk! Most akkor ki az ellenzéki és ki a balliberális?
Én nagyon utálom a Fideszt. Egy utolsó hazug, pénzleső, kizárólag a saját pecsenyéjét sütögető, mocsadék korrupt bandának tartom, soha nem szavaznék rájuk. Velük sose lesz jobb a helyzet, az tuti! Orbán is hazudik, ahogy Gyurcsány, hiába nincs róla hangfelvétel.
Viszont az Ellenzéki Összefogással sem vagyok hajlandó egy percig sem azonosulni. Egy igazi "összefújta a szemetet a szél" társaság, a legkisebb összefogás sincs bennük, egyetlen ami egyben tartja őket, az a Fidesz iránti gyűlöletük. Gyurcsány személye pedig taszító, isten ments, hogy ezek bármilyen formában/felállásban kormányozzanak. Az LMBTQ-tól pedig hányingerem van!
Tudom, hogy a Fidesz szapulása miatt, a sok ősfideszes homályökör szerint, balliberális, ellenzéki, Gyurcsány fan, moslékkoalíciós, stb.. vagyok, de akik normálisan tudnak gondolkodni, azok szerint, akinek ez a nézete mint nekem, az minek számít?
Az ellenzék szerint pedig aki nem rájuk szavaz, az a Fideszre szavaz. Akkor mitől vagytok különbek.
#1: "Márki-Zay: Aki nem az ellenzékre szavaz, az a Fideszt támogatja"
Ellenzéki: mindenki aki nem a Fideszt támogatja. Beletartozik az összefogás szavazoja, a Mihazánkos, meg az ISZOMM szavazó is.
Balliberális: baloldali és liberális elveket valló ember.
#9:
Mi szeretnék lenni? Jennifer Lopez szeretője, de ez most hogy jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!