Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pontosítsunk! Most akkor ki...

Pontosítsunk! Most akkor ki az ellenzéki és ki a balliberális?

Figyelt kérdés

Én nagyon utálom a Fideszt. Egy utolsó hazug, pénzleső, kizárólag a saját pecsenyéjét sütögető, mocsadék korrupt bandának tartom, soha nem szavaznék rájuk. Velük sose lesz jobb a helyzet, az tuti! Orbán is hazudik, ahogy Gyurcsány, hiába nincs róla hangfelvétel.

Viszont az Ellenzéki Összefogással sem vagyok hajlandó egy percig sem azonosulni. Egy igazi "összefújta a szemetet a szél" társaság, a legkisebb összefogás sincs bennük, egyetlen ami egyben tartja őket, az a Fidesz iránti gyűlöletük. Gyurcsány személye pedig taszító, isten ments, hogy ezek bármilyen formában/felállásban kormányozzanak. Az LMBTQ-tól pedig hányingerem van!

Tudom, hogy a Fidesz szapulása miatt, a sok ősfideszes homályökör szerint, balliberális, ellenzéki, Gyurcsány fan, moslékkoalíciós, stb.. vagyok, de akik normálisan tudnak gondolkodni, azok szerint, akinek ez a nézete mint nekem, az minek számít?

2022. jan. 20. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ellenzéki: a mindenkori kormány elképzeléseivel ellentétes álláspontot képvisel

Baloldali: [link]

Liberalizmus: [link]

Értelemszerűen az balliberális, akinek gondolkodásában ez a két szemlélet ötvöződik. A kettő nem feltétlenül jár együtt, s a liberális nem törvényszerűen baloldali. Magyarul jobboldali is lehet.

Hogy ezt a fidesz szitokszóvá aljasította, az inkább no comment...

2022. jan. 21. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
#10 hatalmas 😂😂🤣🤣
2022. jan. 21. 12:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Fidesz neoliberális.
2022. jan. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!