Nagyobb vereséget mér a Fidesz az ellenzékre az áprilisi választáson, mint 2018?
3: Én már az MTVA székhát előtti hazudozásaik óta nem értem, hogy lehet rájuk szavazni, védeni őket. Akik ott színészkedtek, hazudoztak máig a helyükön. Persze a hab a tortán, hogy a legnagyobb hatalommal az országot leépítő Gyurcsány pártja rendelkezik.
Ha eddig ide szavaztam volna valaha, akkor idén tuti nem.
Remélem igen, így nem fog a migráncs megerőszakolni és azt is remélem hogy a miniszterelnök úr tovább csökkenti a farhát árát. ÁJLÁVJÓVIKTOR.
Erzsike vagyok 82
Nagyobbat nem, de könnyedén lefogja győzni a többieket. Bírom a magukat álomvilágba ringató ellenzékieket, minden választás előtt biztosak abban, hogy Orbán bukni fog... :)
Utálom Orbánt, de az ilyen Toroczkai/MZP-féle barmokkal sosem fogják leváltatni a Fideszt.
Már kezd kialakulni egy kétpólusú rendszer két nagy oldallal. Olyan, ami már az USA-ban nagyon régóta létezik (republikánusok és demokraták). Az ilyen rendszerekben pedig nem szokott egyik, vagy másik elsöprő győzelmet aratni. Ha "győz" is a Fidesz-KDNP, búcsút inthet jó időre a kétharmadnak és az egyoldalú rapszódikus átalakításoknak.
Ez amúgy így van jól, egyik politikai erőnek sem szabadna jelentős többséget kapnia, mert abból csak ámokfutás van és sok rossz döntések.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!