Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog nyerni az áprilisi...

VZ2 kérdése:

Ki fog nyerni az áprilisi választáson?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 03:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
94%

9."Tényleg, hol vannak a Soros plakátok? Meg lettünk tőle védve?"

Ott vannak a "Kérje a 3. oltást! " plakátok alatt. Ami alatt pedig a "Magyar reformok működnek" plakát van.

2022. jan. 22. 09:37
 12/75 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a fidesz , bár a 2/3-ra már nem mernék nagy téttel fogadni.
2022. jan. 22. 09:48
 13/75 anonim ***** válasza:
62%
A magyarok értelmi színvonalát nézve sajnos valószínűleg a Fidesz. Immáron sokadszor.
2022. jan. 22. 10:24
 14/75 anonim ***** válasza:
67%
Dr Orbán Viktor miniszterelnök úr fog nyerni!
2022. jan. 22. 10:45
 15/75 A kérdező kommentje:

#8 írta: "A Fideszes közvélemény kutatók azért jósolnak Fidesz többséget, hogy a bizonytalanok mimden-minden alapon a Fideszre szavazzanak."

A kérdező vagyok, a talajtól nagyon elrugaszkodott ez a mondat. A Nyugatinál hallottam először az MMM-ről. Azt sem tudtam, kicsoda MZP vagy mi ez az MMM. Jót beszéltünk ott egy sráccal, tényleg nagyon tetszett, hogy nem akartak megyőzni. Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy aláírjam MZP-nek a jelölést. Kimentem az Anker Közbe az ereményváróra, ha jól emlékszem, okt. 17-én volt. Nagy örömömre MZP nyert. Utána két-három nappal később (a tiszták koalíciója és átláthatóság szövegek hangoztatása után) Gyurcsány Ferenccel tárgyal MZP zárt(!) ajtók mögött. Az utána következő hónapok alatt az egész csapat egyre színpadiasabb lett, kiveszett a természetesség belőlük. Péterfi Judit nagyon jól jött MZP-nek, de Simon András a bájvigyorával inkább ne lenne a képernyön. Nem lett hallgathatóbb számomra a jan. 16.-ai bejelentkezés, mint az előzőek.

Mindezek miatt van az, hogy úgy gondolom, hogy mégsem szavazok az összefogásra.

A "Fideszes" közvéleménykutatók és egyre inkább nemcsak ők azért jósolnak Fidesz győzelmet, mert jelenleg elég sok ember gondolja úgy, hogy: köszönöm, az összefogás inkább mégsem. Már legalább 1 hónapja én speciel így vagyok, hogy inkább a Fidesz. Közvéleménykutatásokat most néztem, tehát nem azért van, hogy mégis a Fideszre szavaznék, mert a statisztikákat bújom. Ne nézzük hülyének a szavazókat!

2022. jan. 22. 12:40
 16/75 anonim ***** válasza:
72%

Nyerni a fidesz fog. Veszíteni meg az ország.

Sajnos ez utóbbi akkor is igaz, ha véletlenül az összefogócska nyer.

2022. jan. 22. 22:50
 17/75 anonim ***** válasza:
34%

A magyarok értelmi színvonalát nézve, szerencsére a fidesz fog nyerni.

Mint ahogy sokadszorra.

A magyarok már megtanulták a gyurcsány korszakba, milyen érzés szopóágra kerülni.

2022. jan. 23. 13:04
 18/75 A kérdező kommentje:

#17 "A magyarok ..."

És te mi vagy, nem magyar?

2022. jan. 23. 13:24
 19/75 anonim ***** válasza:
46%
Orbán se jobb
2022. jan. 23. 13:27
 20/75 anonim ***** válasza:
100%
18# 13 ast kérdezd.
2022. jan. 23. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!