Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog nyerni az áprilisi...

VZ2 kérdése:

Ki fog nyerni az áprilisi választáson?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 03:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
51%

30# Már korábban kiderült hogy van.

Vissza a Gyurcsány korszakot!

És máris fizethetjük az általa visszavont rezsicsökkentést újra, meg minden mást, jó magyar Gyurcsány szerint. Aztán hallgathatjuk 4 év után hogy semmit nem csináltak, de majd' beledöglöttek hogy úgy csináljanak mintha csinálnának valamit. Hát az a nagy valami a vizitdíj volt meg a széfeket a kórházakba oszt ennyi. Szerintük ennyi kellett a jóléthez.

Köszi ebből senki nem kér.

2022. jan. 24. 05:12
 32/75 anonim ***** válasza:
47%

Majd otthon nézem a választásokat. Egyik kezemben a meg tekert spangli a másikban meg egy üdítő és közben jó nevettek ezen az egész marhaságon.

Hadjátok ott az országot, mert külföldön jobb.

Üdv Hollandiából.

2022. jan. 29. 20:38
 33/75 anonim ***** válasza:
70%

#32-es nek üzenem

31 éves vagyok és pont hétfőn lesz neten állásinterjúm Angliába mint fejlesztőmérnök.

Nagyon félek itthagyni az országot illetve tök egyedül nekivágni a nagyvilágnak. Mellesleg anyukám is egyedül maradna meg minden...

Viszont komolyan elgondolkoztam azon ha netán mégis felvesznek akkor megyek innen. Fizetést tekintve is többszöröse lenne a különbség stb.

Szóval lehet én is csatlakozom ahhoz a 800 000 emberhez akik 2010 óta menekültek innen. Ami most van politika az egyenesen röhejes illetve nem tudom hogyan tudnék 30-70 milliós házra valót összerakni magyar fizuból. Nevetséges...

2022. jan. 29. 23:14
 34/75 anonim ***** válasza:
62%

"Szóval lehet én is csatlakozom ahhoz a 800 000 emberhez akik 2010 óta menekültek innen."

Az a 800.000 csak a papírforma. Nyugodtan beszorozhatod 3-al...

2022. jan. 31. 22:44
 35/75 anonim ***** válasza:
79%
Szégyen, hogy ebből az országból csak a bugris fidernyákok nem mennek el - pedig nekik kéne már eltakarodniuk, és az értelmiségnek hazajönnie!
2022. jan. 31. 23:20
 36/75 anonim ***** válasza:
29%

#33-as.

"Szóval lehet én is csatlakozom ahhoz a 800 000 emberhez akik 2010 óta menekültek innen."

Hát én nem tudom, 2008-as válság előtt sem volt jobb. Nehezen tudom elképzelni az ellenzékről, hogy elfogadhatóan vezetnék az országot

2022. febr. 3. 10:51
 37/75 anonim ***** válasza:
67%
A kutyapárt fog nyerni, méghozzá négyharmaddal. Ha esetleg nem szerepelnek olyan jól a hatötöd akkor is meglesz!
2022. febr. 4. 07:01
 38/75 anonim ***** válasza:
37%

Hát jó lenne ha a MI Hazánk nyerne , de még most erre kevés az esély.

De ha bekerül akkor már a következő választáson nagyon nagy esélye lesz kormányozni.

Most is egyik pártnak sincs programja, csak a szar dobálás van .

ÍEgyedül a Mi Hazánknak van program és az is nagyon értelmes.

Sajnos az emberek meg vannak vezetve ezzela gyurcsányozással és csak ezt a 2 pártot ismerik , azt hiszik nincs is más lehetőség.

A kormány média letiltott minden mást , köztük a Mi Hazánk is tiltva volt minden médiából.

2022. febr. 4. 07:24
 39/75 anonim ***** válasza:
37%

Bizakodó vagyok, szerintem az MMM fog nyerni, hajszálhíján. A Fidesz már minden megmozdulásával meg süket játszmájával csak önmagát ismétli. Aki nem lát át rajta, arra már tényleg nincs szavam. Ugyanaz megy tizenéve, kampány semmi, csak kiszolgálni a meggyőzhetőbb felét az országnak.

Ha Orbán nyer akkor bátran hagyom itt a süllyedő hajót.

2022. febr. 17. 09:48
 40/75 anonim ***** válasza:
35%
Orbán és a csordája semmiképp nem nyerhet!
2022. febr. 17. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!