Gyurcsány mégis miről ábrándozik? Nem érti, hogy ő már végleg megbukott?
2022. jan. 18. 16:21
1/70 anonim válasza:
Mandiner...😄😂 Inkább meg se nyitom.
2/70 anonim válasza:
Igen nem erti ... a remeny elteti csak
4/70 anonim válasza:
Csak miniszterelnökként nem volt sikeres, de azért valami erkölcsiség még van benne, nem úgy, mint Orbán esetében, akiből még az erkölcs maradéka is hiányzik.
5/70 anonim válasza:
A cikkben nincsen szó semmilyen ábrándozásról, Gyurcsány a jelenről ír. Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mire gondoltál?
6/70 A kérdező kommentje:
1-es: Ha nekik jobban hiszel, itt is megjelent: [link]
Miről ábrándozik? A hatalomról, legfőképpen a sajátjáról... ami neki többet sose lesz.
2022. jan. 18. 16:30
7/70 anonim válasza:
-Már régóta várok rád Ferenc, most végre találkozunk. Ezzel bezárul a kör. Ellenzékiként hagytalak ott, s most én vagyok a miniszterelnök.
-Csak a Fidesznek lehetsz a minisztetelnöke Viktor!
-Elhagyott az erő Feri.
-Nem győzhetsz Viktor! Ha most halálra sújtasz, nagyobb lesz az erőm, mint azt el tudnád képzelni!
-Vesztedre indultál ellenem.
8/70 anonim válasza:
#6 Nem ábándozik hatalomról, legalábbis a bejegyzésében semmi ilyesmiről nem írt. Persze nyilván te azt gondolsz amit akarsz, de olyan cikkekkel felesleges alátámasztani, amiknek semmi közük a te elméleteidhez.
9/70 A kérdező kommentje:
Akkor miről ír? Csak nem realitásokról? Amiket politikusi pályafutása során messze elkerül?
2022. jan. 18. 16:42
10/70 anonim válasza:
"„Voltam hatalom közelében. Most se vagyok nagyon messze...."
Szerinted mit jelent.
- Még hogy a "hatalom közelében". Övé volt a hatalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!