Gyurcsány Ferenc mit fog tenni, ha ismét a Fidesz nyer áprilisban?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 09:17
A kérdező szavazást indított:
Visszavonul a politikától örökre, élvezi a lopott milliárdjait.
Márkira fogja a vereséget és nem vállal felelősséget.
Megtartja az összefogást ebben a formában.
Márki mehet a süllyesztőbe, innentől én vagyok a kapitány.
Első válasz+ 3 feles.
Négyes válasz+ 4 feles.
25 szavazat
2/15 anonim válasza:
Gyurcsánynak nem tudom miköze van az összefogáshoz de ha kicseréled a feleseket pár csík spídre én bármit beikszelek.
3/15 anonim válasza:
Hátradől és röhög a markába. 1 éven belül itt hiperinfláció és államcsőd lesz, mindegy, ki nyer. Az ellenzék helyében én most nem is akarnék nyerni, egye csak meg a fidesz amit főzött.
4/15 anonim válasza:
Egyenesen előre a kígyózó kígyók ösvényen! :)
6/15 anonim válasza:
Semmit, röhögni fog, hogy milyen hülye a nép.
7/15 anonim válasza:
Ha az összefogás veszít, ő akkor is nyer.
8/15 anonim válasza:
Örülni fog, mert a biznisz megmarad, és nem ő lesz a hibás.
9/15 anonim válasza:
Itt csak MZP fog veszíteni.
Ha nyer a fidesz akkor elmondja, hogy ő előre tudta ezzel a balf.sszal (mármint MZP) nem lehet választást nyerni de a többiek erősködtek a nép őt akarta. Majd beül a legerősebb ellenzéki frakció vezetőjének a székébe és él megint 4 évig gondtalanul.
Ha nyer az összefogás, akkor nem fogja megszavazni MZP-t hanem a Dobrevből csinál miniszterelnököt.
10/15 anonim válasza:
Lári-fári+10 feles és egy fröccs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!