Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz egyre inkább növeli...

A Fidesz egyre inkább növeli az Összefogás esélyeit?

Figyelt kérdés

Az előválasztás után azt hittem, hogy a Fidesz rálép a gázpedálra és keményen kikezdi MZP-t, de eddig röhejes, amit produkálnak. Ez a gyurcsányozás már szerintem nekik is ciki, illetve kiragadt félmondatokat plakátolnak kontextus nélkül, amit a hívei nem is tudnak hová tenni, mert nem értik. Továbbá tized annyi pénzből tízszer több platformon ott van a Petya, és pont, hogy a szabadszájúsága és laza, lepattintós stílusa teszi őt népszerűvé, hiába kardoskodnak a karót nyelt fidesznyikok.

Gondolom, márciusban a birkameneten még lesz egy közös össznépi összeborulás, de most azt mondom, hogy lesz kormányváltás, amit eddig nem így gondoltam.

Ti hogy látjátok?

2022. jan. 17. 18:59
1 2 3
 11/22 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
13%
Én Orbán Viktorra szavazok áprilisban.
2022. jan. 17. 21:01
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 valamiért mindenhol nagyon rossz értékeléseket kapsz 😕
2022. jan. 18. 07:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem hogy inkább kiégett és kiöregedett a Fidesz. Abszolút nem innovatív. Olyan dolgokat feszeget amit a mai világban a kutya sem érdekel. Ebben látom leginkább hogy veszíteni fognak.
2022. jan. 18. 18:24
 14/22 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik végül MZP növelete a Fidesz esélyeit. Keményen.
2022. ápr. 6. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:

#14: Szerintem ez nem MZP-n múlt.

Bár vicces, hogy a Fidesz azzal kampányolt, hogy MZP eltörölné a rezsicsökkentést, most meg már azt mondják ők is, hogy nem biztos, hogy fenntartható. A hőzöngés helyett, meg ahelyett, hogy vakon elhisztek mindent, el lehetne ezen is gondolkodni.

2022. ápr. 6. 20:33
 16/22 anonim ***** válasza:

Ki hőzöng?

2022. ápr. 6. 20:42
 17/22 anonim ***** válasza:
#16: Elég sokan, legalábbis itt az oldalon. Ezzel nem kimondottan rád céloztam.
2022. ápr. 6. 20:46
 18/22 anonim ***** válasza:

De mivel kapcsolatban hőzöngenek?

2022. ápr. 6. 20:49
 19/22 anonim ***** válasza:
A választásokkal kapcsolatban, az ellenzék szidásával, az ellenzéki szavazók kigúnyolásával stb. Meg úgy végig ez ment a kampányban. A kampányról pedig eszembe jutott a rezsicsökkentés. A csapból is az folyt, illetve itt is naponta jelentek meg a gúnyolódó kérdések és hozzászólások MZP-ről, hogy eltörölné a rezsicsökkentést. Aztán most tessék, 3 nappal a választások után Orbán Viktor bejelentette, hogy jó lenne, de nem biztos, hogy meg tudják tartani. Ez akkor szerinted így rendben van?
2022. ápr. 6. 20:55
 20/22 anonim ***** válasza:

"A választásokkal kapcsolatban, az ellenzék szidásával, az ellenzéki szavazók kigúnyolásával stb"

Az nem hőzöngés. Eleve mi hőzöngeni valója lenne a fideszeseknek a választásokkal kapcsolatban.

"A csapból is az folyt, illetve itt is naponta jelentek meg a gúnyolódó kérdések és hozzászólások MZP-ről, hogy eltörölné a rezsicsökkentést."

Én elvétve találkoztam ilyen kérdésekkel, már nem mintha a rezsicsökkentéses témán múlt volna, bőven adott muníciót sokkal botrányosabb kijelentéseivel is.

" Aztán most tessék, 3 nappal a választások után Orbán Viktor bejelentette, hogy jó lenne, de nem biztos, hogy meg tudják tartani. Ez akkor szerinted így rendben van?"

Mit mondott konkrétan Viktor? Várjuk ki a végét, hogy eltörlik-e, vagy ha esetleg változik is a kedvezmény mértéke az anyagilag mit jelent, és majd utána döntsük el, hogy rendben van-e.

2022. ápr. 6. 22:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!