A Fidesz egyre inkább növeli az Összefogás esélyeit?
Az előválasztás után azt hittem, hogy a Fidesz rálép a gázpedálra és keményen kikezdi MZP-t, de eddig röhejes, amit produkálnak. Ez a gyurcsányozás már szerintem nekik is ciki, illetve kiragadt félmondatokat plakátolnak kontextus nélkül, amit a hívei nem is tudnak hová tenni, mert nem értik. Továbbá tized annyi pénzből tízszer több platformon ott van a Petya, és pont, hogy a szabadszájúsága és laza, lepattintós stílusa teszi őt népszerűvé, hiába kardoskodnak a karót nyelt fidesznyikok.
Gondolom, márciusban a birkameneten még lesz egy közös össznépi összeborulás, de most azt mondom, hogy lesz kormányváltás, amit eddig nem így gondoltam.
Ti hogy látjátok?
#14: Szerintem ez nem MZP-n múlt.
Bár vicces, hogy a Fidesz azzal kampányolt, hogy MZP eltörölné a rezsicsökkentést, most meg már azt mondják ők is, hogy nem biztos, hogy fenntartható. A hőzöngés helyett, meg ahelyett, hogy vakon elhisztek mindent, el lehetne ezen is gondolkodni.
De mivel kapcsolatban hőzöngenek?
"A választásokkal kapcsolatban, az ellenzék szidásával, az ellenzéki szavazók kigúnyolásával stb"
Az nem hőzöngés. Eleve mi hőzöngeni valója lenne a fideszeseknek a választásokkal kapcsolatban.
"A csapból is az folyt, illetve itt is naponta jelentek meg a gúnyolódó kérdések és hozzászólások MZP-ről, hogy eltörölné a rezsicsökkentést."
Én elvétve találkoztam ilyen kérdésekkel, már nem mintha a rezsicsökkentéses témán múlt volna, bőven adott muníciót sokkal botrányosabb kijelentéseivel is.
" Aztán most tessék, 3 nappal a választások után Orbán Viktor bejelentette, hogy jó lenne, de nem biztos, hogy meg tudják tartani. Ez akkor szerinted így rendben van?"
Mit mondott konkrétan Viktor? Várjuk ki a végét, hogy eltörlik-e, vagy ha esetleg változik is a kedvezmény mértéke az anyagilag mit jelent, és majd utána döntsük el, hogy rendben van-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!