Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz egyre inkább növeli...

A Fidesz egyre inkább növeli az Összefogás esélyeit?

Figyelt kérdés

Az előválasztás után azt hittem, hogy a Fidesz rálép a gázpedálra és keményen kikezdi MZP-t, de eddig röhejes, amit produkálnak. Ez a gyurcsányozás már szerintem nekik is ciki, illetve kiragadt félmondatokat plakátolnak kontextus nélkül, amit a hívei nem is tudnak hová tenni, mert nem értik. Továbbá tized annyi pénzből tízszer több platformon ott van a Petya, és pont, hogy a szabadszájúsága és laza, lepattintós stílusa teszi őt népszerűvé, hiába kardoskodnak a karót nyelt fidesznyikok.

Gondolom, márciusban a birkameneten még lesz egy közös össznépi összeborulás, de most azt mondom, hogy lesz kormányváltás, amit eddig nem így gondoltam.

Ti hogy látjátok?

2022. jan. 17. 18:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ezt értem, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy valami történik, eltörlik, vagy növelik az energia árát
2022. ápr. 6. 23:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem. Az, hogy Orbán Viktor azt mondja, hogy nem "biztos hogy ..." még nem azt jelenti, hogy el lesz törölve, vagy növelve lesz az energiaár, hanem azt, hogy van rá esély. De hol mondta ezt Viktor?

2022. ápr. 6. 23:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!