Legyen élő Márki-Zay vs. Orbán miniszterelnök-jelölti vita?
most akkor arról mondj valamit hogy a 2020-as hatósági ár követelése jogos volt e Gyurcsánynak?
Az MZP-vel meg hagyjál is, rémálmaim vannak, ha arra gondolok, hogy esetleg ő lesz a befutó, és remélem más szemében is úgy lejáratta a személyiségét, mint előttem.
Elmondanám, hogy pl. mikor 4 éve Hódmezővásárhelyen nyert, még örültem is neki, szimpi volt. De aztán ahogy egyre többet látok belőle, egyre jobban taszít ez a figura.
Szóval nyugi, nem egy vérfideszes vagyok, de higgadt fejjel azt látom, hogy ezerszer inkább a Fidesz. Énszerintem csak a harácsolás és acsarkodás lenne, ha az összefogás kerülne hatalomra. Nekem az nem hiányzik, hogy cirkusz legyen az országházból.
kértem, hogy indokold meg, hogy 2020-as hatósági ár követelése jogos volt e Gyurcsánynak?
erre ennyit bírtál kinyögni, hogy:
"Gyurcsány gyurcsány gyurcsány. Soros soros migránsok. Ennyi vagy"
Jól megmondtad barátom!
Tehát te a pénzlopást, hatósági árak bevezetését, forint inflálását, orvosok elbocsátását, támogatott egyetemi férőhelyek csökkentését jó vezetési technikáknak találod. Értem, azt hiszem nincs több kérdés.
ezt írtad Orbánra, és a Fideszre. Tehát ha a Fidesz csinálja, akkor köpködjünk, ha Gyurcsány követelte nem is olyan rég (covid időszak alatt szintén), akkor "hagyjuk már, lapozzunk,most nem ez a lényeg".
Ez a te kiváló érvelési technikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!