Kb hányan fogják nézni a ma esti miniszterelnök jelölti vitát?
"nem is áll ki ilyen kamugépekkel"
Azért annak kicsit más oka van. Aki elég idős hozzá, az emlékszik rá.
Én pl megnézem, mert úgy tudok véleményt formálni, ha láttam/hallottam. Ha lenne kormánypárti/ellenzéki vita, azt is megnézném.
A 10 ezer alatt azért vicces, mert az ATV alap nézettsége magasabb. 10 ezer alatt a Pesti TV nézettsége van főműsoridőben úgy, hogy akár minden háztartásban elérhető lenne.
Az ATV átlagos főműsoridős nézettségét a Heti Napló húzza fel vasárnap esténként, mivel közvetlenül utána következik, 100 és 500 ezer között várható. Általában a teljes lakosság körében az ATV szokott lenni vasárnap esténként a legnézettebb kábelcsatorna, így nem várnék rosszabb nézettséget, sőt még az is lehet h 500 ezer felett. Még egyszer ez a teljes lakosság körében várható, az ATV-nek a nézettség jelentős része általában nem a 18-49-es kereskedelmi korosztályból kerül ki.
De pár napon belül úgyis kiderül.
"Kb hányan fogják nézni a ma esti miniszterelnök jelölti vitát?"
Még csak miniszterelnök-jelölt jelölti vita lesz, nincs szó miniszterelnök jelöltekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!