Legyen élő Márki-Zay vs. Orbán miniszterelnök-jelölti vita?
Nem tudom milyen országban élsz, de mi miniszterelnököt választunk Magyarországon. Ezt a pártos dumát csak a Hollik féle b4lf*szok nyomatják, mert megakarják győzni az embereket, hogyha nem Orbán nyer akkor Gyurcsány, tehát Soros...
Nem értem amúgy hogy jutottunk el odáig, hogy egy elvileg demokratikus országban megválasztották a szavazók a miniszterelnök kihívóját és nem megy el vitázni, mert szerinte nincs értelme? Tehát nincs értelme foglalkozni az emberek akaratával?
Pont most néztem fel az "Orbán egy Géniusz" YouTube csatornára, amely indított egy szavazást arról, hogy legyen e vita, vagy sem és nagy fölénnyel győzött a "ne legyen" opció.
Ez a csatorna erősen kormánypárti aki nem tudná.
Orbán anno megpróbált normálisan viszonyulni az ellenzékhez még 2010-14 között. Csak rájött, hogy semmi értelme ezekkel a baloldali hazaárulókkal normálisan beszélni, mert kár rá energiát pazarolni.
Meg lehet nézni Orbán régebbi parlamenti beszédeit, nagyformátumú, nagyszerű beszédek és viták. Így beszél egy igazi miniszterelnök.
Hajrá Orbán Viktor! Ő ma a legalkalmasabb erre a pozícióra!
Itt most nem az ellenzékről van szó, hanem arról a miniszterelnök jelöltről akit az ország másik fele megválasztott. Aki nem fideszes az dögöljön meg?
#25 Nem választott meg senkit az ország másik fele.
kevesellitek a fidesz 2,8 millió szavazóját, miközben az előválasztás első fordulójában alig volt 600 ezer szavazó (ha elhisszük) és ebből 125 ezren szavaztak MZP-re. A második fordulóban Dobrev ellenében szavazták meg őt kevesebben, mint 400 ezren.
Azért nagyon nem az ország fele az a 400 ezer ember, még a 600 ezer sem!
#26 Én az ellenzékre fogok szavazni, de nem vettem részt az előválasztásokon.
Hidd el sokan vagyunk így még.
Aki nem fideszes, ők is jobban járnak egy fidesz kormányzással (mint az elmúlt években) mint egy baloldali kamuösszefogással, ahol bár éppen cserélgetik ki legyen az előtérben, a háttérben úgyis a gyurcsányi megbukott "merjünk kicsik lenni" politika van.
A fidesz alkalmas kormáynzásra, a baloldal nem. Szomorú helyzet, de nekik egy ilyen alkalmatlan baloldal jutott. 2010re teljesen megbuktak, nem értem most mit akarnak nagyrészt ugyanazok az emberek. Teljesen hiteltelenek. PL: Surányi György ha már őt emlegeti MZP. Őt már az öszödi beszédben is emlegette Feri hogy alkalmatlan.
Vitának meg semmi értelme nem lenne. 2006-ban is láttuk mi volt. Gyurcsány hazudozott nyert majd tönkretette az országot. Nem kell ez újra .
Tehát te a pénzlopást, hatósági árak bevezetését, forint inflálását, orvosok elbocsátását, támogatott egyetemi férőhelyek csökkentését jó vezetési technikáknak találod. Értem, azt hiszem nincs több kérdés.
30: 2020-ban még Gyurcsány követelte az alapvető élelmiszerek hatósági árának bevezetését, mit vered itt a nyálad? most hogy Viktor vezette be, most nem jó, mi? orvosoknak 1,6 milliós a fizetése, Fletó idején volt 160 ezer. aki ezek után elmegy az eü-ből az már ne a fidesz hibája legyen.
az, hogy megkurtítják az egyetemi férőhelyeket, miért is olyan fontos? nézz körül, a környezetedben anyagilag sikeres emberek közül hánynak van diplomája?
legyen államilag dotált diploma, DE CSAK A LEGJOBBAKNAK. Aki tanulásban csak átlagos, az vagy fizesse meg, vagy pedig menjen el dolgozni Van nekem ismerősöm aki diákhitelből fizette a főiskolai/egyetemi tanulmányait, aztán elment bankba dolgozni, ahol aztán mennyire kell diploma.... aztán 2 év múlva elment szülni. azóta is otthon van a második gyerekkel. tényleg megérte 3 (v.5 ha egyetem) évet elcseszni úgy hogy most semmit nem kamatoztat belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!