Miért nem kéri számon senki a kormányon, hogy 2020 tavaszán teljesen fölöslegesen bezáratta az országot?
"A hullám ilyen, hegyek és völgyek váltják egymást. Általános iskolás fizika. Ha ez szerinted kínos, ne nálam reklamálj, hanem a tanáraidnál."
Nekem az a kínos, hogy ilyen hülye lózungokkal kábítasz.
Leírtam fentebb, hogy miért. Ha érted, ne magyarázd félre! Ha meg nem érted, akkor sem fogod, ha még egyszer leírom. Így nem írom.
"Nekem az a kínos, hogy ilyen hülye lózungokkal kábítasz."
Mi ebben a hülye lózung? Igaza van. Hogy te nem tudod értelmezni a járványhullámok jelentését, és aztán meg játszod az értetlent hogy miért épp hullámokként viselkednek a járványhullámok, ott a gond nálad keresendő.
Oké, tényleg nem fogtad fel.
Nekem viszont se kedvem, se türelmem ismételni magam.
Igen meg a pcr tesztek és gyorstesztek árát is szeretnénk visszakapni bár tudjuk hogy a büdös életben nem látjuk viszont :D
A NER szépen benyelte meg a Kati nyanya a Biontechtől hogy a fax verje ki mindnek a szemét:D
"Augusztusban végig emelkedtek a számok."
Mégis szeptember elsejével indult újra a pánikgépezet és kezdett a kormány szigorítani. Továbbá krva érdekes: ennek a rettegett vírusnak állítólag 4 nap a lappangási ideje. Hol a fszban volt június-júliusban?
"Csak a te eszed annyit bír felfogni, mit jelent az exponenciális függvény."
A személyeskedés az érvtelen, ostoba emberekre jellemző.
Ehhez képest szeptemberben
Szóval nagy pofa meg személyeskedés a fiók legmélyére és ne kábíts a fszságaiddal!
"Mégis szeptember elsejével indult újra a pánikgépezet és kezdett a kormány szigorítani"
Nyilván egy konkrét időpontban tud bármi elkezdődni, észlénykém. Még ezt is külön magyarázni kell?
Ha augusztus 31-én kezdődött volna, vagy szeptember 3-án, az miben lett volna jobb szerinted? Akkor meg mi ez a hiszti a szeptember 1 miatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!