Az itteni baloldaliak mennyire tudnak azonosulni Homonnay g. a Szent Jobbal való kijelentésével?
"Másoknak szent jelképeket gyaláz szándékosan."
Tisztázzuk:
"A gyalázkodik igével kifejezett cselekvés, megnyilatkozás; vkinek, vminek hosszas v. ismételt gyalázása, becsmérlése, gyalázó rágalmazása."
Itt erről szó sem volt.
Amit leírt, abban nem volt semmi rágalmazás. A feltevése a maszturbálásról és seggtörlésről pedig egy logikailag helytáló megállapítás.
" Én nem vagyok vallásos, a Szent Jobb és hasonló nemzeti jelképek se érdekelnek, mégse gyalázkodok ezekre, mert tiszteletben tartom, hogy másoknak ezek fontosak."
Ő sem gyalázkodott. Hogy van-e éetelme nyilvánosan élcelődni ilyenen, az másik kérdés.
Viszont kétséget kizárólag rávilágított, mennyire ingatag és nevetséges lábakon áll a katolikus vallás.
Értem én, hogy mélyen vallásis felebarátaink köteleuő jelleggel gábirodnak fel egy ilyenen, kár, hogy ugyanezek mélyen kussolnak egy_egy pedofilbotrány után. Ott valahogy eltűnik a vallásos szemérem.
"A baloldali melegek, mint ez a Homonnay, aki LMBTQ-felvonulást szervez, mért nem képes tiszteletben tartani mások számára szent dolgokat?"
Bocs, azt se sokan tartják tiszteletben, ami a melegeknek szent. Történetesen, hogy ha nekik a saját nemük a vonzóbb, hadd éljenek olyannal, megbélyegzés nélkül!
"Ennek az embernek semmi félnivalója nem volt az Egyháztól. Már nem a középkorban vagyunk, az egyház semmit nem árt neki, nyugodtan élheti az LMBTQ életét."
Bár senki nem mondta, hogy félnie kellett az egyháztól, egyet azért nem árt észben tartani: Az egyház a mai napig mérgezi az embereket. A katolikus különösen.
" Akkor mért kell gyalázkodni ilyen stílusban?"
Épp az imént írtam le, hogy szó nem volt gyalázkodásról. Definiáltan, mi a gyalázkodás, azzal nyomomban sincs átfedésben a hivatkozott szöveg.
"Régebben még volt értelme lázadásnak, de ma már nálunk az Egyháznak semmi befolyása arra, ki hogy éli az életét" ó, dehogy nincs! Csak indirekt formában.
"Pro-contra, az ilyennek hogy sírna a szája ha az lmtq-t valaki nyilvánosan mocskolná? Ja az számít, ez meg nem?..Szánalmas ez az egész gyerekded felfogás amit képviseltek."
Indokolatlan a feltételes mód, az lmbtq folyamatos támadás alatt áll és a politika a pedofilokkal azonosítja őket. A társadalom meg csak simán vegzálja, elítéli, megbélyegzi.
"Igen, indirekt formában viszont az LMBTQ-mozgalom is beleszól mások életébe, hogyan éljék."
Tényleg? Mivel szól bele? Azzal, hogy azt kéri, foglalkozzon mindenki a saját dolgával?
28/ "Mindenki foglalkozzon a saját dolgával"
Akkor a kis néhai üdvöskéd miért mocskolta a nemzeti öntudatot és vallást? Nem érzed az ellentmondást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!