Az itteni baloldaliak mennyire tudnak azonosulni Homonnay g. a Szent Jobbal való kijelentésével?
Én elítéltem ezt a madarat mindig, igaz én jobboldali vagyok 😃
Kezdek hinni a karmában, ez a manus mindenki halálát kívánta, aki nem tetszett neki, erre most megtalálják egy melegbár redvás budijában, meztelenül, lespermázva, túladagolva.... Pfhejj
"Bő egy hónap, és elérkezik szent királyunk ünnepe, amikor szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak a pesti belvárosban egy mumifikált kezet"
Ezzel most mi a konkrét problémád? Az, hogy kimondta3 ha belegondolsz, a katolikus papi hacuka tényleg olyan, mint egy szoknya. Én református szertartás szerint nősültem, még a lelkészünk is azt mondta, hogy a katolikus valkás nőies, hiszen egyedül itt vannak szoknyás papok. És tényleg!
Szar dtámok... Miért, nem azok? Idegesítő, dallamtalan nyavalygás.
A kéz oedig ténykeg mumifikálóditt. Tudhatod, kié? Oersze, Istváné. Mert ezt mondták. De biztos nem lehetsz benne.
Folytatom:... "viselnek, melyről csak annyi tudható biztosan, hogy a tulajdonosa azzal maszturbált, és a seggét törölte."
Ismét kérdezek. Az a bajod, hogy kimondta? A maszturbálás nem újkeletű. A seggtörlés sem. Mindkettőt kézzel művelik.
Hol a probléma? Baj, hogy nevén nevezte a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!