Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ennyire értéktelen...

Miért ennyire értéktelen hulladék a forint?

Figyelt kérdés

Nem kell nagyon messzire menni, ugyanazért a munkáért 4x annyi elkölthető pénzt kapsz.

És ez még nagyon messze van a hanyatló nyugattól.

Az orbán hívők miért nem érzékelik a valóságot?

2022. jan. 3. 08:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

Utolsó, igazi fideszpatkány a 48#

Az a fajta aki a bmw-vel bekokózva neki megy a betonfalnak. De azt is megússza, mert beképzelt egoista önelégült öntelt stb.

A diplomáját is pénzért vette a hülye annya.

Buta elkényeztett kis patkány.

2022. jan. 9. 11:17
 52/55 A kérdező kommentje:
Elkényeztetett* xD
2022. jan. 9. 11:18
 53/55 anonim ***** válasza:
#50. Nem gondolnám, hogy bárki munkáját is lenéztem volna. A szerencsétlen kérdező gyerekes vergődésén mondjuk kétségtelenül jól szórakozom, nagyon sötét szegény. Ennek azonban a munkakörhöz semmi köze.
2022. jan. 9. 13:32
 54/55 A kérdező kommentje:

Ez nem gyerekes vergődés.

Te írtad hogy 3x annyit keresel mint 10 éve.

Mivel?

Miért nem árulod el? Azért mert csak a gazdád propaganda hülyeségeit írod.

Hazudgálsz itt össze vissza.

2022. jan. 9. 14:18
 55/55 anonim ***** válasza:

"nem keres havonta 400-500 ezret kézbe"

Nekem, a párommal volt már ennyi havi jövedelmünk, mégsem mondhattam el, amit az itt szorgalmasan prolizó kommentelő állít, hogy elfeledhettem az árakat és azt veszek meg amit megkívánok. Ha el is feledem az árakat, az csak azért van, mert nem érdemes emlékezni rá, mennyibe került valami egy hónappal ezelőtt, mert csak bosszant.

2022. jan. 9. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!